Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megismerkedni egy idősebb meleg partnerrel, de nem tudom mit tehetnék. Javaslat?
Tudom, tudom megosztó lesz a kiírás, de a lelkem mélyén mindig egy nálam idősebb (akár jóval idősebb) partner társaságára vágytam - viszont amikor elkezdtem a dating appeket használni kellett rájönnöm, hogy a vágy és valóság az két külön dolog….
27 éves vagyok, Budapesten lakom, s továbbra is érdekelnek az idősebb férfiak, nem tudom merre és mit tehetnék… A korosztályommal jön (vagy jöhetne) egyértelműen az ismerkedés… de idősebb meleg férfivel nem tudom hogy összekeverhet e a sors csak úgy random…
Javaslatok?
Gonosz, nem idevaló a kérdés, ne vakarjam a sebem és társai most nem annyira érdekel…:-)
35-55 év között szívesen ismerkedem.
Általánosságban azért nem ment, mert valahogy a második mondatnál mindig a szexről kezdtünk el beszélni, és más megközelítésre vágyom.
Egész biztos vagy abban, hogy 27 évesen társa tudsz lenni egy jóval idősebb, tapasztaltabb férfinak? Egészen más életkori szakaszban van, mint te. Nem biztos hogy a testiségen kívül tudtok egymásnak adni mást. Van amikor be tud záródni a szakadék, ha a fiatalabb fél érettebb a koránál, az idősebb fél pedig kellően fiatalos felfogásban. De azért ez ritka. Általában olyan kapcsolat alakul ki, ami egyenlőtlen, alá-fölé rendelt. Az érettebbek tudják, hogy a fiatalokkal sok baj van még, ezért sem akarnak többet alkalmi szexnél.
Én 28 vagyok, párom 44. Nem azért alakult így, mert én idősebbet kerestem, ő meg fiatalabbat, hanem mert megértjük egymást, kortól függetlenül, mintha két jóbarát lennénk. De ez is úgy indult, hogy alkalmi szex. Csak aztán elkezdtünk utána dumálni tiszta fejjel, amit már nem vakított el a kanossag.
Sajnos, a huszonévesek,de még a harmincasok között is rengeteg lelkileg instabil, magával tisztában nem levő meleg van.
Egy középkorú,vagy idősebb meleg férfi már nyugodt szeretne lenni.Teljesen más életszakasz, más célok, más nézőpont. Ha "csak" a szex működik, az nem elég .
Nem általánosítok természetesen és Téged, kérdező, nem akartalak megbántani !
Legyen sikered és találj olyat, aki nem csapong,hanem tud szereti !
# 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!