Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól lesz valaki meleg?
Holvan a határ? Ha egy férfi:
Ha szereti análisan izgatni magát?
Ha izgul a femdomra?
Ha izgul arra hogy a nő műbrokit tesz fel és azzal megb4ssza?
Ha az előző után a műbrokit a férfivel le is sz0patja?
Ha szeret női ruhába bújni?
Ha szeretni elfogyasztani a saját ondóját?
Hol van a határ? Mi után lesz valaki már nem hetero?
Egyik könyvembe olvastam egy tök érdekes megközelítést miszerint ez is egy skálán mozog.
Nem az a helyzet, hogy valaki vagy hetero vagy meleg hanem
Van aki vonzódik a másik nemhez de kicsit a a sajátjához is van aki vonzódik a sajátjához de másikéhoz is egyaránt stb.
Mondjuk ez a skála nem hosszú 0-7 pont van asszem
Fogantatás pillanatától.
Aki homoszexuális az ezzel születik
Nem lehet azzá válni
"Azert ez nem egeszen igy van mert nekem 13 evesen meg a bikinis csajok tetszettek aztan 14 evesen meg már a fiuk sajnos"
Vannak olyan biszexek is akiknél időközönként "fázisváltás" következik be.
Vagy ott van még az a bizonyos "fluid" dolog is amiről angol nyelvű reddit-en már egy jó ideje emlegetnek, néhá már idegesítő módon mintha azt szeretnék mondani, hogy mindenkire érvényes lenne az és nem is léteznek életük végéig stabil melegek meg heterók.
Szerintem rád ez lehet a magyarázat. Semmiképp nem a "sima" melegekhez tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!