Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szingli meleg férfiak, karácso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli meleg férfiak, karácsony előtt és alatt hogyan mentek keresztül azon, hogy egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
A kérdés általános, ugyanúgy vonatkozhatnak akárkire, aki szingli, de mint meleg férfi, elsősorban melegek véleményére vagyok kiváncsi. :)

dec. 19. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerre szomorúan és boldogan olvasom a válaszokat.

Szomorúan azért, mert van, aki már előre azon kesereg, hogy egyedül lesz.

Boldogan azért, mert van, aki el tudja magát foglalni.

A magam sztorija: engem 2019 novemberében hagyott itt a páromnak hitt valaki, annyi dolgom volt akkor, hogy március elején fogtam föl egyáltalán, hogy mi is történt, aztán jött a covid és bevallom, annyira már nem hiányzott ő, mert az akkori bezártság valószínűleg defenesztrációval ért volna véget valamelyikünk részéről, magyarán valamelyikünk kidobta volna a másikat az ablakon.

Bevallom, most már nagyon hiányzik egy barát, egy TÁRS, akivel nem csak d*gni, hanem beszélgetni és közös programokat is lehet szervezni.

A kérdésre válaszolva: nehezen megy, de a munkával és az idő múlásával már egyre foghíjasabb család megmaradt tagjaival való találkozásokkal kombináltam az ünnepi napokat.

Régen egy kínszenvedés volt a karácsonyi látogatásokat összekombinálni, sajnos idén már egyszerűbben ment. 23-án "családbaráthoz" megyünk vendégségbe, szenteste anyámnál leszek, 25-26-én dolgozom. Ha valaki nagyon egyedül érzi magát, s szeretne egy levélváltást vagy valami biztatást kapni szenteste, legyen szíves, írjon előtte, mert a nótbúkomat szívesen magammal viszem, de fölöslegesen nem.

Mindenesetre előre is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, csak sírás ne legyen a vége - sajnos tudom, milyen sz*r egyedül a szenteste.

dec. 21. 12:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Ma például délután takarítottam, jó zenéket tettem be közben. Ment is minden jól és gyorsan. Utána a jó zenékre még táncoltam is magamban, jól esett :)

Holnap pedig a budai Várban óriási sétát teszek és eszek egy finom sütit valahol ,szintén egyedül :)

A hatnapos hétvége alatt is magam vagyok,de minden napra van tervem, többek között esti séták a városban, gyönyörködöm a díszekben, a világításban :)Duna parton a folyó tükrében csillogó fények - csodálatos !

# 1

dec. 21. 18:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy séta plusz sütihez csatlakoznék.

dec. 22. 08:06
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Beszélgető partnert is lehet keresni :)

Hány éves vagy?

dec. 22. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen semleges. Nemrég ért véget egy 2 hónapos ismerkedési fázis, de olyan dolgok derültek ki, ami miatt egy percig sem bánom, hogy vége. Nyilván jó lett volna, ha van valakim, de nem fogok kardomba dőlni. Jól érzem magam a családommal, majd szilveszterkor jól fogom érezni magam a barátaimmal.
dec. 23. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 34 evesen sosem volt parkapcsolatom, rettenetesen fáj és zavar ez. De már nem érdekel, egy parkapcsolathoz szerencse is kell csak ezt senki nem szokta mondani. Régen nem hittem benne de mostmar ott tartok én is hogy egyedül is kell tudni boldog lenni és ha nem jön el, hát nem jön el. Nyilván sz.arul esik, de ez van. Az más kérdés hogy a családom nem vesz komolyan mert nincs párom. És mivel én meleg vagyok amit tudnak rolam, a testvéreimmek meg vannak már gyerekei őket szuleim előbbre veszik, nem érdeklem őket.
dec. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!