Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szingli meleg férfiak, karácso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli meleg férfiak, karácsony előtt és alatt hogyan mentek keresztül azon, hogy egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
A kérdés általános, ugyanúgy vonatkozhatnak akárkire, aki szingli, de mint meleg férfi, elsősorban melegek véleményére vagyok kiváncsi. :)

tegnap 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy a lényeg, nem arra kell koncentrálni, hogy " jaj nincs senkim, másnak milyen jó". Mert ez minden, csak nem megnyugtató.

Sok éve vagyok egyedül,de annyi szép van az életben,hogy kárpótol sok mindenért :)

De sokszor elképzelem,hogy ismét együtt díszítem a fát azzal,aki a szívem közepén van . Ez jó érzés ,mert sosem tudni,mikor valósul meg:)

Annak pedig örülök, hogy mennyi boldog és egymást szerető meleg párt látok mostanában a városban jöttömben - keltemben !

Volt, akiknek mondtam,hogy legyetek boldogak, vagy be happy és ennek örültek, volt,akik meg is öleltek. Csudajó érzés az ilyen, másoknak egy mondattal örömet okozni !

F / Bp

tegnap 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Jól esett olvasni, hogy vannak pozitiv példák is! Köszi, kedves 1-es. :)

Én is szeretném igy látni, azonban ma jött egy kattanás hirtelen, hogy jaj, testvéremék már a barátnőikkel jönnek haza, és nekem ezzel még picit várni kell (mármint a baráttal, nem a barátnővel:D). Természetesen nem csak kapcsolatban lehet az ember boldog, de azért ez mégis egy fontos kérdése az életnek. Igen, önző vagy sem, de szeretnék már nem csak kedvesen másokra gondolni (hogy nekik van), hanem magamra is. Nyilván siettetni nem tudom az elkövetkező partner eljövetelét, hergelni sem szeretném magam... majd alakul. :)

Szintén Budapesten lakom, 27 éves vagyok

tegnap 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne is siettesd,kedves Kérdező, mert a véletlen csodákat hozhat !

Tapasztalatom a múltból.

Legyen a karácsonyod szép és reményteljes !

# 1

tegnap 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen 😔
tegnap 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én szépen nyugodtan. Nem az alapján értékelem az életemet, hogy van-e párom vagy sem. Nem ekörül forog az életem. Már kisgyerekkoromban is azt valltam, hogy az embernek tudnia kéne egyedül is boldognak lenni. Úgy állok az egészhez, hogy boldogan élek egyedül és csak akkor jövök össze valakivel ha pont hozzámillő és ő is annak találna engem. Máskülönben nem jövök össze senkivel se csak azért, hogy legyen valakim. Ha soha nem jön, akkor ez van, így alakul az életem, boldogan leélem azt egyedül mindhalálig. Ha pedig mégis összefutok egy hozzámillő emberrel akkor élek vele együtt addig ameddig mindkettőnknek jólesik. Ha pár évig, akkor pár évig. Ha addig míg a halál el nem választ, akkor addig.
tegnap 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kereskedelemben dolgozok.

Ez az az ünnep amikor 2héten keresztül 7napot dolgozok napi 10órában 24.én, csak 13óráig.

25-26.át átalszom. 27.én meló.

Nem ünneplem, nem állítok fát.

tegnap 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Eddig könnyen, de a mostani nehezebb lesz, mert nyáron megismertem egy srácot, akivel párkapcsolat se jött össze, de beleszerelmesedtem, és aztán a barátság sem. Közben ő meg összejött valakivel.

Sajnos még mindig nem vertem ki a fejemből, és nem a párkapcsolar hiányzik vele elsősorban, hanem a barátsága.

tegnap 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!