Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy csináljam hogy ne fájjon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Kicsit fura a helyzet.

21 éves vagyok, eddig csak lányokkal voltam együtt, de igazából mindig éreztem, hogy erdekel a masik oldal is.

Egy korombeli, eddig szinten hetero sraccal ismerkedtem meg. Eddig csókig, közös masztiig jutottunk, illetve volt ismerkedés az orállal is.

A probléma a következő: viszonylag nagy mérettel rendelkezem ( nem ez nem jó hír), kb 19 cm hosszú, 5 cm vastag a péniszem.

A lányoknál is volt ebből gond annó, a szexnél is ( hosszú előjáték, lassú behatolás), illetve orálnál is, pl egy melytorkozásnál.

Mennyire kell lassan közelednem a partnerem felé?

Mint említettem teljesen új nekünk ez. Akinek van hasonló tapasztalata, ossza meg :)

Köszönöm

dec. 19. 09:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:) ennél amúgy en visszafogottabb vagyok.

Tokától bokáig g*cis lettem, maradjunk annyiban

dec. 22. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez után lesz ismétlés. Esetleg rendszeres találkozások.

De jó lenne egy ilyen haver :P Ritka, amikor minden így passzol.

Ki kell használni.

dec. 22. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezek márcsak a válaszaidra verik, tartsd meg nyugodtan magadnak a szép élményed, ha úgy érzed, hogy már sok. Nem tartozol senkinek.

További jó élményeket kívánok!

dec. 22. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem így leírás alapján sokan vevők lettek volna egy videóra is :)

"teen first anal" :)

dec. 23. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Azóta volt valami? Állandósult az összejárás vagy egyszer elég volt kimaxolni, kipróbálni?
jan. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!