Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy ne fájjon?
Kicsit fura a helyzet.
21 éves vagyok, eddig csak lányokkal voltam együtt, de igazából mindig éreztem, hogy erdekel a masik oldal is.
Egy korombeli, eddig szinten hetero sraccal ismerkedtem meg. Eddig csókig, közös masztiig jutottunk, illetve volt ismerkedés az orállal is.
A probléma a következő: viszonylag nagy mérettel rendelkezem ( nem ez nem jó hír), kb 19 cm hosszú, 5 cm vastag a péniszem.
A lányoknál is volt ebből gond annó, a szexnél is ( hosszú előjáték, lassú behatolás), illetve orálnál is, pl egy melytorkozásnál.
Mennyire kell lassan közelednem a partnerem felé?
Mint említettem teljesen új nekünk ez. Akinek van hasonló tapasztalata, ossza meg :)
Köszönöm
Sok előjátékkal és sikosítóval.
Ha a partnered eléggé lelazult, nagyon kívánja, sok sikosítót használtok és lassan akkor sémi gond nem lesz.
1, beöntés
2, a sikosító análnál alap
(Vízbázisú legyen, kárt tehet az óvszerbe)
3, óvszer kell betegségeket így is elkaphatsz, (hugyuti fertőzés)
5, ellazulás és sok tágítás, akár ujjakkal, kisebb dildóval
Köszönöm mindenkinek!
Rendben mentek a dolgok :)
Hatalmas volt a vége :D
Milyen értelemben hatalmas? :)
Örülöök, ha jól sikerült, de érdekel, hogy mire gondoltál :)
Az élvezés része.
Voltam már életemben kb 15 lánnyal, de ekkora orgazmusom még sosem volt.
Nem akarok közönséges lenni, de nem spriccelt, hanem ömlött belőlem a sperma a végén, remegett a lábam. Én aki csendes típus vagyok, akkorát nyögtem...
Ezt már olvasni is jó volt. Irigykedem :)
További jó és gyakori folytatást ;)
Viszonylag könnyen. Ő is hangosan nyögött végig, azt mondta, hogy azt hitte hogy fájni fog.
Természetesen ezután egy orállal kielégítettem őt is.
Had ne mondjam hogy néztünk ki utána...
Mondd el nyugodtam :D Kifejezetten kérünk :)
Akkor Ő is hasonlóan élvezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!