Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval aki még nem vállalta fel magát? Vagy fordítva: olyannal aki még titkolja hogy meleg?
"Egyszer ismerkedtem egy ilyen férfivel.Nagyon zavaró volt,hogy diplomatikusan majdnem konspirálva kellett viselkedni, és még azt sem engedte meg, hogy a moziban fogjam a kezét. Vagy köszönésnél ne öleljem meg :/
Nekem ez feszélyező volt, így szakítottam vele négy találkozás után."
Egy ehhez eléggé hasonló ismerkedésből indult a jelenlegi kapcsolatom, ami 15+ éve tart és már ő is out a családja körében és a munkahelyén is.
Igen, volt egy nagyon nehéz időszakunk emiatt, de megértette, miért nem mehet tovább a végtelenségig így. Nem mindenki ugyanakkor, ugyanabban az időben jut el ugyanoda, ahogy mások. Van, akinek ehhez több idő kell. Van, akinek egy picit fogni kell a kezét a kezdetekben és csak egy pici bátorításra szorul, de ha megkapja, nagyon jó társnak bizonyul. Azt gondolom, nagyon-nagyon megérte kitartanom mellette a kezdeti nehézségek ellenére. Örülök, hogy nem engedtem el a kezét 4 randi után.
#10, én nem ítéllek el. Nem ismerem a helyzetedet, a körülményeidet. Ha pl. anyám-apám megszakítana velem emiatt minden kapcsolatot, lehet hogy én is másképp gondolkodnék. Lehet, hogy nyomós okod van titkolózni, nem tudom. De az is lehet, hogy csak jobban félsz, mint amennyire ténylegesen indokolt lenne. Ez nagyon gyakran megesik nálunk. Hogy nem mérjük fel jól a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!