Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan fiúval aki még nem vállalta fel magát? Vagy fordítva: olyannal aki még titkolja hogy meleg?
Olyannal igen, akinek folyamatban van a felvállalása, csak nehezebb neki. Ezzel nincs semmi baj, mindenki a saját tempójában csinálja. Viszont olyannal nem, aki nem is akarja. Nem vagyok idős, sőt, de már most nagyon elegem van a b*szakodásból, nincs energiám és kedvem sem egy titkos életet fenntartani. Azt viszont vállalom, hogy ha valaki miattam kezdi el felvállalni magát, és emiatt valaki bármilyen módon támadja, akkor a párom a védelmem alatt áll, és részemről bármilyen eszközzel kikényszerítem azt a valakit, hogy sürgősen leálljon. Ha szerettemről van szó, akkor pszichopata állat módjára tudok viselkedni. A családom és a párom tabu, őket senki nem bánthatja, míg én élek.
24/p
Egyszer ismerkedtem egy ilyen férfivel.Nagyon zavaró volt,hogy diplomatikusan majdnem konspirálva kellett viselkedni, és még azt sem engedte meg, hogy a moziban fogjam a kezét. Vagy köszönésnél ne öleljem meg :/
Nekem ez feszélyező volt, így szakítottam vele négy találkozás után.
Én felvállalom, mindig így volt, tehát nincs szükségem titkolózásra.Ráadásul úgy, hogy nekem eddig soha semmilyen helyzetben nem volt gondom ebből, pedig amikor volt párom, utaztunk,szállodában franciaágyas szobát kértem stb.
És ugyanúgy, ahogy a 7-es, ha a páromat bántás érte volna, nekimegyek még a családjának is a védelmében. Mert úgy vagyok vele, a párom az első, mindenki más utána jön !
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!