Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Járnátok olyan fiúval aki még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval aki még nem vállalta fel magát? Vagy fordítva: olyannal aki még titkolja hogy meleg?

Figyelt kérdés
dec. 17. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Számomra szimpatikusabb is az olyan, aki jobban megküzd az ilyesmivel magában belül is, évekig kifelé is, mint aki olyan fene lazán veszi az életet. Ezzel együtt minden mást is.
dec. 17. 19:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen.ez nálam nem kizáró ok.Biztos lenne olyan dolog amikor esetleg nem esne jól hogy nem lehetek vele ,de ezt egy ideig azért el lehet viselni.és azért mondjuk kvki ezt sokszor még is lehet érteni.
dec. 17. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki MÉG nem, azzal igen. Aki nem is akarja, olyannal nem.
dec. 17. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Járnék.
dec. 17. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy le leszek pontozva, de én nem. Számomra óriási megkönnyebbülés volt mindenkinek coming outolni és szerencsére olyan munkahelyem és baráti társaságom van, ahol ez teljesen alapvető, sikerült magamból az utolsó csepp rossz érzést is kiírtanom e kapcsán. Teljesen megértem, ha valaki még az önelfogadás elején tart és mint barát szívesen támogatnék is valakit lelkileg ebben a helyzetben, viszont kapcsolatot csak olyan emberrel tudok elképzelni, aki már hozzám hasonlóan teljesen nyíltan él. Én nem szeretnék titkolózni, hazudni soha többé, szeretném megfogni a párom kezét az utcán stb. Ha valakinek ez nem megy, nem egymást keressük.
dec. 17. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Aki teljesen titkolja, akár még a barátjai előtt is, vele nem. Viszont aki pl. csak a szülei vagy nagyobb családja előtt, vele boldogan és azt meg is tudom érteni, mert nálam sem volt túl zökkenőmentes a folyamat (Mai napig nem az). Azt pedig szintén meg tudom érteni, ha valaki a nagy nyilvánosság előtt nem meri felvállalni (Így pl. utcán a testi kontaktus, pl ölelés kilőve). De ez sok mindentől függ, pl. ha felszeretné vállalni, csak nem merte eddig és lelki támogatás kell neki, azt nagyon szívesen megadnám bárkinek.
dec. 17. 21:35
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Olyannal igen, akinek folyamatban van a felvállalása, csak nehezebb neki. Ezzel nincs semmi baj, mindenki a saját tempójában csinálja. Viszont olyannal nem, aki nem is akarja. Nem vagyok idős, sőt, de már most nagyon elegem van a b*szakodásból, nincs energiám és kedvem sem egy titkos életet fenntartani. Azt viszont vállalom, hogy ha valaki miattam kezdi el felvállalni magát, és emiatt valaki bármilyen módon támadja, akkor a párom a védelmem alatt áll, és részemről bármilyen eszközzel kikényszerítem azt a valakit, hogy sürgősen leálljon. Ha szerettemről van szó, akkor pszichopata állat módjára tudok viselkedni. A családom és a párom tabu, őket senki nem bánthatja, míg én élek.

24/p

dec. 18. 01:17
 8/12 anonim ***** válasza:
kényszerítem*
dec. 18. 01:18
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer ismerkedtem egy ilyen férfivel.Nagyon zavaró volt,hogy diplomatikusan majdnem konspirálva kellett viselkedni, és még azt sem engedte meg, hogy a moziban fogjam a kezét. Vagy köszönésnél ne öleljem meg :/

Nekem ez feszélyező volt, így szakítottam vele négy találkozás után.

Én felvállalom, mindig így volt, tehát nincs szükségem titkolózásra.Ráadásul úgy, hogy nekem eddig soha semmilyen helyzetben nem volt gondom ebből, pedig amikor volt párom, utaztunk,szállodában franciaágyas szobát kértem stb.

És ugyanúgy, ahogy a 7-es, ha a páromat bántás érte volna, nekimegyek még a családjának is a védelmében. Mert úgy vagyok vele, a párom az első, mindenki más utána jön !

55/F

dec. 18. 04:59
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Én is titkolom, úgyhogy én inkább járnék ilyennel, mint aki vállalja. Ítéljetek el, ha jólesik.
dec. 18. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!