Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet olyan hogy valaki meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy valaki meleg es kesobb hetero lesz belole vagy forditva?

Figyelt kérdés
Peldaul ha gyermekkorban veszi eszre hogy a sajat nemehez vonzodik es meg felnott koraban is igy erez egy ideig de kesobb ez az erzes meg valtozik.

2021. máj. 20. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Nem, de olyan lehet, hogy biszex és hol ez, hol az a nem kelti fel jobban érdeklődését
2021. máj. 20. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Én bi vagyok, nő és férfi is volt már párom, amíg nő volt, addig egyáltalán nem kívántam a pasis szexet és fordítva is. Párkapcsolat volt mindig, nem egyéjszakás. Most szingli vagyok, és még én sem tudom eldönteni, hogy mit akarok. Beszélek nőkkel és férfiakkal is egyaránt, aztán kiderül, hogy mi lesz belőle.
2021. máj. 20. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Maximum olyan van, hogy az ember megijed a felismerésetől és utána elnyomja magában az érzést és a vonzalmat a férfiak iránt
2021. máj. 20. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Nincs ilyen, esetleg olyan van hogy valaki meleg/leszbi és társadalmi nyomás hatására megpróbál családot alapítani nővel vagy férfival minden áron mert az elfogadottabb, és egész életét szomorúan éli le mert elnyomja a valódi érzéseit.

Vagy a másik oldal aki hetero:

kíváncsi a meleg oldalra (ha innen nézzük és ha ilyen vágya is van nem lehet 100% hetero), utána már biszex. Nincs olyan hogy kíváncsi hetero, és egyik oldal megváltozása nem lehetséges.

De viszont voltak vele kísérletek régen (lehet hogy valahol ma is van), hogy megpróbálják "átnevelni" ezeket az embereket például aki meleg/bi/leszbi legtöbb esetben az alany lelkileg nagyon sérült.

2021. máj. 20. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

az biszex

és tudod egyből, kamaszként. nekem tetszenek a fiúk, megveszek egy szép lógós zacsi látványáért, de ugyanakkor minden lány fenekét megnézem

2021. máj. 20. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!