Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Találkoztál már olyan férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztál már olyan férfival, akiről nem sejtetted volna, hogy szintén meleg? Ha igen, volt valami köztetek?

Figyelt kérdés
dec. 14. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tavaly történt a munkahelyen.Jóval fiatalabb a srác, kedves és udvarias volt mindig is. Aztán egy napon elmondta,hogy megérezte, hogy meleg vagyok és ezért meri elmondani, hogy szeret és szeretne a párom lenni.

Nagyon nagy volt a korkülönbség,amúgy pedig munkahelyen ilyen viszonyba amúgy sem mennék bele. Nem lett semmi folytatás.

Illetve idén is volt egy hasonló, ott is egy fiatal srác,akivel sokat beszélgettem, ő kérdezett rá arra,meleg vagyok -e. És ő is barátkozni akart,mélyebben.

A korkülönbség miatt nála sem lett semmi folytatás.

Egyébként pedig egyikről sem hittem volna, még álmomban sem,mert semmi jel,vagy gesztus nem volt árulkodó egyiknél sem.

55/F

dec. 14. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi a foglalkozásod, Gábor?;)
dec. 14. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén munkatárs, napi szinten dumáltunk munkahelyi dolgokról majd összefutottunk Grindrön és onnantól kezdve nem beszélt velem, pedig eleve nem tudtuk egymásról, hogy melegek vagyunk, de ha tudtuk volna se jöttünk volna össze. Nem értem miért volt ez jó.
dec. 15. 01:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szintén egy munkatársról nem gondoltam, hogy levágja rólam és rám mászik.

Illetve két heteró életvitelű barát is megdöbbenést okozott. Az egyiket én kérdeztem meg félve, hogy nem közelít-e ilyesmihez és csak orál volt benne. Viszont valahogyan a kérdés után hetekkel egy olyan helyzetben nagyon szenvedélyesen felizgult. Van benne valami, de soha többé nem volt másik pasival.

dec. 15. 10:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
csapatépítő tréningen voltak olyan feladatok amiket kétfős csapatban kellett megoldani. Ezzel a kollégával kerültem egy csapatba. A nyereményünk egy üveg pezsgő volt. Este bejött a szobámba én épp tusoltam . Innen már 18 éven felüli volt a folytatás.
dec. 15. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Rólam nem sejtették, és igen meglepődtek, hogy öklözhetnek és baszhatnak. Ki is használták az alkalmat.
dec. 15. 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Gyorsan rá szoktam érezni, és ez nem is a hagyományos maszkulinitáson múlik. Zsigeri megérzésnek nevezném.
dec. 15. 17:44
 8/8 Kajak53 ***** válasza:
Feleségem kollégája/jó barátja. Elvittük kajakozni és az öltözőben láttam, hogy egy piercing van az egyik mellbimbójában. Rákérdeztem. Igen, b.uzi vagyok, mondta. Ok a részemről, mondtam. Remek kollégája a páromnak. Én is benne vagyok minden homo kalandban, de a srác nem az esetem. Így nincs is semmi köztünk. Jó ismerősök vagyunk.
dec. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!