Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet valaki annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki annyira hülye, hogy egy ilyen átlátszó manipulációnak bedől?

Figyelt kérdés

összejöttem egy normálisnak tűnő fickóval

nagyon hamar elkezdett olyanokat mondani, hogy az exe mennyire szerette őt, és mindent megtett neki az ágyban. Mutatott videókat, amin az exe szájába pisil és egyéb megalázó dolgokat csinál vele.

Majd azt mondogatta, hogy ha igazán szeretem őt, akkor minden kívánságát teljesítem - én hülye pedig belementem, amit pedig le is videozott.

És ezek után is fáj, hogy fél év után elhagyott. Meg van bennem egy adag düh, hogy hagytam megalázni magam.

Ha valakivel törtent hasonló, írja meg, hogyan tette ezen magát túl!

Köszönöm

dec. 12. 10:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem kellett volna belemennem, de úgy éreztem, hogy muszáj, hiszen mutatta, hogy az exe is megcsinálta. Tudtam, hogy manipulál, de belementem.

Most viszont nagyon nem tudom magam túltenni ezen, segítséget kértem, nem kioktatást

dec. 12. 12:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom a homoszexuális kategóriába tetted fel a kérdést. Elég durva a dolog.. Miért használná fel ellened a videókat? Bosszút akar állni valami személyes sérelem miatt? Egy szemét mocsok az ilyen... Azt is el tudom képzelni, hogy ez a díszpinty nem is igazi meleg, hanem egy álmeleg homofób, aki melegnek álcázza magát és melegekre vadászik. Majd zsarolja tönkreteszi őket. Elmebeteg az ilyen, sajnálom, hogy a hálójába kerültél, az ilyennek börtönben lenne a helye, legalább 5 év börtön a "csak" birtoklásért, ha meg felteszi a netre és terjeszi, legalább 10 év börtön. Utána elgondolkodna, mennyire jópofa dolog más intim képeivel visszaélni..
dec. 12. 13:16
 13/21 anonim ***** válasza:
30%

6 /!!!

Akkor ciki , ha a felvételt többen is láthatják , akár olyan emberek is akik a szegény lányt jól ismerik ! Na ez esetben a lánynak lesz ciki , mert aki a felvételt birtokolja az meggondolja hogy kinek mutatja meg .

3 - as voltam ...

dec. 12. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
De el tudom képzelni, hogy ennek a beteg embernek több áldozata is van, igazi ragadozó. Annyiszor 10 évet érdemelne, ahány embert megzsarolt, levideózott, vagy feltette a képeit a netre. Ha mondjuk 3 ember képeivel is visszaélt, akkor az 10×3=30 év börtönbüntetés.
dec. 12. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14 /

Az ítéletnek helyt adok !!!

dec. 12. 13:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ciki , ha a felvételt többen is láthatják , akár olyan emberek is akik a szegény lányt jól ismerik ! Na ez esetben a lánynak lesz ciki , mert aki a felvételt birtokolja az meggondolja hogy kinek mutatja meg ."

Még mindig ugyanazt tudom mondani, hogy itt nem lehet szó lányról a homoszexualitás kategóriában. A kérdező meleg férfi és nem pedig lány.

dec. 12. 13:40
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, meleg férfiak vagyunk.

Attól nem tartok, hogy a videót felhasználná ellenem, hiszen ő is látszik a videókon, arra fogja használni, hogy a következő pasijának mutogassa, hogy lám, az előző pasim könyögött, hogy megalázzam. Igen, csak azt nem tudjak, hogy előtte elmondta, hogyan viselkedjek, miutan elővette a telefonját

dec. 12. 15:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17# Nem, ő nem fog látszani rajta valószínű, egy szemétláda.. Aljas gané.
dec. 12. 15:09
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Hát.. egy pszichológus segíthet feldolgozni a sérelmeket...
dec. 12. 20:23
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
"tudtam hogy manipulál, de belementem" - mégis, ha tudtad előre, hogy be fog csapni akkor miért is? Mit teszel annak érdekében, hogy legközelebb is elkerüld ezt a hibát?
dec. 12. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!