Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki annyira hülye, hogy egy ilyen átlátszó manipulációnak bedől?
összejöttem egy normálisnak tűnő fickóval
nagyon hamar elkezdett olyanokat mondani, hogy az exe mennyire szerette őt, és mindent megtett neki az ágyban. Mutatott videókat, amin az exe szájába pisil és egyéb megalázó dolgokat csinál vele.
Majd azt mondogatta, hogy ha igazán szeretem őt, akkor minden kívánságát teljesítem - én hülye pedig belementem, amit pedig le is videozott.
És ezek után is fáj, hogy fél év után elhagyott. Meg van bennem egy adag düh, hogy hagytam megalázni magam.
Ha valakivel törtent hasonló, írja meg, hogyan tette ezen magát túl!
Köszönöm
Tudom, hogy nem kellett volna belemennem, de úgy éreztem, hogy muszáj, hiszen mutatta, hogy az exe is megcsinálta. Tudtam, hogy manipulál, de belementem.
Most viszont nagyon nem tudom magam túltenni ezen, segítséget kértem, nem kioktatást
6 /!!!
Akkor ciki , ha a felvételt többen is láthatják , akár olyan emberek is akik a szegény lányt jól ismerik ! Na ez esetben a lánynak lesz ciki , mert aki a felvételt birtokolja az meggondolja hogy kinek mutatja meg .
3 - as voltam ...
"Akkor ciki , ha a felvételt többen is láthatják , akár olyan emberek is akik a szegény lányt jól ismerik ! Na ez esetben a lánynak lesz ciki , mert aki a felvételt birtokolja az meggondolja hogy kinek mutatja meg ."
Még mindig ugyanazt tudom mondani, hogy itt nem lehet szó lányról a homoszexualitás kategóriában. A kérdező meleg férfi és nem pedig lány.
Igen, meleg férfiak vagyunk.
Attól nem tartok, hogy a videót felhasználná ellenem, hiszen ő is látszik a videókon, arra fogja használni, hogy a következő pasijának mutogassa, hogy lám, az előző pasim könyögött, hogy megalázzam. Igen, csak azt nem tudjak, hogy előtte elmondta, hogyan viselkedjek, miutan elővette a telefonját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!