Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért tartjátok szexinek a nadrágon átlátszó péniszt?
Figyelt kérdés
Sok évnyi online, sikeres és sikertelen, társkeresés után mondhatom, hogy rengeteg csajnak bejött, hogy nadrágon keresztül átlátszik.
Sokkal kíváncsibbá, kommunikatívabbá tette őket egy ilyen kép után (nyilván nem ezzel nyitottam, hanem eljutottunk erre a pontra).
Persze ehhez lehet az is hozzájárul, hogy nem éppen kicsi a méretem és magas vékony vagyok.
Az én véleményem az, ha a csaj egyből ledobta a gúnyát akkor a továbbiakban úgy éreztem, hogy könnyen kapható, nem olyan izgalmas és gyorsan napokon belül lapossá vált a beszélgetés és ritkábban lett belőle szextali.
29/F
ma 09:42
1/7 anonim válasza:
Ugyan olyan mint nőkön a mély dekoltázs. Izgató de nem alpari mint egy farok szelfi
2/7 anonim válasza:
Mert gyakorlatilag csak ez fogja meghatározni egy kapcsolatat minőségét.
3/7 A kérdező kommentje:
2-es van kapcsolatnak szórakoztató része is
ma 10:31
5/7 anonim válasza:
Nagyon átlátszik? Amúgy mekkora kb bevetésre készen ha megkérdezhetem? Én eddig rejtegettem, mert nekem is eléggé látszik lankadtan is. De akkor fordítva ültem a lovon. 😅
6/7 anonim válasza:
Hülyeség, a lankadt méret srmmit sem jelent sokszor.
7/7 anonim válasza:
" Sok évnyi online, sikeres és sikertelen, társkeresés után mondhatom, "
Mondhatod hogy ezért vagy sikertelen, mert ezt veszed alapul, csak a faxod méretét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!