Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet valaki annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki annyira hülye, hogy egy ilyen átlátszó manipulációnak bedől?

Figyelt kérdés

összejöttem egy normálisnak tűnő fickóval

nagyon hamar elkezdett olyanokat mondani, hogy az exe mennyire szerette őt, és mindent megtett neki az ágyban. Mutatott videókat, amin az exe szájába pisil és egyéb megalázó dolgokat csinál vele.

Majd azt mondogatta, hogy ha igazán szeretem őt, akkor minden kívánságát teljesítem - én hülye pedig belementem, amit pedig le is videozott.

És ezek után is fáj, hogy fél év után elhagyott. Meg van bennem egy adag düh, hogy hagytam megalázni magam.

Ha valakivel törtent hasonló, írja meg, hogyan tette ezen magát túl!

Köszönöm

ma 10:16
 1/10 Laylah ***** válasza:
100%

"Ha igazán szeretsz, megteszed ezt."

Helyes válasz:

"Ha igazán szeretsz, akkor tiszteletben tartod, hogy nemet mondtam."

Tanulj belőle.

ma 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
ezt komolyan nem hiszemmel hogy ilyen létezik! én miért nem tudok ilyen nőket találni? ez nem igazság
ma 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Nem történt velem még ilyesmi, igaz én pasi vagyok és nem nő .

Egyszer mondta volt barátnőm miközben hevesen nyaltam neki a punciját , hogy pisilnie kell , mire én az élvezet hevében csak annyit válaszoltam neki , hogy nem érdekel .

Majd a volt barátnőm azt felelte , jól van akkor bele pisilek a szádba drága . Amire szintén azt mondtam neki , hogy pisiljél csak nyugodtan .

De nem tette meg , hirtelen felugrott és ki szaladt a WC - re .

Szóval én ( élvezetből ) engedtem volna hogy a számba pisiljen a barátnőm .

Téged pedig ha jól gondolom , megzsarolt a pasid , mondván ha te őt valóban szereted , akkor mindent megteszel neki , amit csak kíván ! - és te pedig megtetted az ő kedvéért és nem azért , mert esetleg te is akartad s vágytál rá s élvezted azt .

Nem ismerted őt még igazán szerintem , túl korán szavaztál neki bizalmat .

Hogy mit tettél meg a kedvéért , az már mindegy igazából , ami megtörtént azon már nem tudsz változtatni , de tanulni viszont tudsz s tudtál abból a megalázó tapasztalatokból és legközelebb már lehet , nem teszel meg senkinek sem olyan dolgokat , amit csak a másik akar és te pedig nem .

Minél előbb tedd túl magadat a történteken ha tudod , ezeket a megalázó és kellemetlen emlékeket ne vigyed magaddal egy másik , új kapcsolatba .

Írtad továbbá hogy mindenről készült felvétel is !

Na most ez már veszélyesebb , mint az hogy megtetted neki , amikre kért .

A felvétellel könnyen vissza élhet akár a nyilvánosság előtt is megszégyeníthet , de ha ez ki derülne , akkor azonnal fel lehet jelenteni , bár nehéz lesz bebizonyítani a bíróságon, hogy te azt nem egészen önszántadból tetted , amiket tettél .

Nem tudom milyen viszony van most köztetek és mire képes az a fickó , de ha tudod kérd el tőle a felvételt , vagy szerezd meg valahogy , ha már nem túl késő .

Ameddig csak te meg ő tud mindenről , addig nincsen baj , csak hogy ha megmutogatja a barátoknak , ismerősöknek - stb , az már elég gáz , főleg ha egy közös ismerőseiteknek is meg mutatja a felvételt , vagy ne tán egyik rokonodnak , ne adj isten a szüleid is láthassák .

Én azt gondolom , utólag kizárólag számodra ebből lehet problémád leginkább , ha a felvétel nyilvánosságra kerül .

Valahogy meg kellene szerezni a felvételt , vagy meg semmisíteni .

Esetleg talán nem ártana mielőbb felkeresned egy ügyvédet , vagy valakivel beszélni erről pl: barátnővel , akiben maximálisan megbízhatsz , de akár együtt is elmehetsz vele egy ügyvédhez , család segítő szervezethez , de még szerintem akár egy pszichológus is útba tud igazítani jobban , mint itt bárki aki nem szakember .

Vigyázz magadra és légy nagyon óvatos !

ma 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
#2: te tényleg nem tudsz olvasni vagy csak játszod a fideszes analfabétát? 😂😂😂
ma 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"ezt komolyan nem hiszemmel hogy ilyen létezik! én miért nem tudok ilyen nőket találni? ez nem igazság"

itt a homoszexualitás kategóriában nem nőkről van szó a kérdésekben.

ma 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
3# Már miért neki lenne a ciki? Inkább annak a ciki, aki a felvételt készìtette. Rendőrség..
ma 11:25
 7/10 A kérdező kommentje:

azt nem hiszem, hogy olyan szinten visszaél a felvétellel, hogy feltölti valahova, a következő pasijanak mutatni fogja az biztos - ez pedig haraggal tölt el. valószínű az exét is csak rávette valamivel a dologra.

ez a legrosszabb érzés, hogy kihasznált

ma 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Bedőltél a tipikus "ha szeretsz megteszed" érzelmi zsarolásnak. Tanulj belőle, ahogy az #1-es is leírta.

Totál hülye akkor voltál amikor hagytad, hogy levideózza! Most már nála a felvétel, a netre nem kerül ki, de hogy még látni fogják mások (pl. a haverjai piálás közben) abban biztos lehetsz!

ma 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

" és ezek után is fáj hogy elhagyott "

Lehet, hogy kemény amit írok, de egy ilyen mondat után sem téged, sem más olyat egy pillanatig sem sajnálok, aki hagyja magát akárhogy is alázni, utána pedig jön panaszkodni !

Rengeteg ilyen van, akit kihasználnak, de mivel mindenhez két ember kell...Önként megtetted, innen fogva nincs miről beszélni. Pont.

ma 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
9# Áldozathibáztatás tipikus esete vagy... Gondolom akkor akit megerőszakolnak ott is ő a hibás, hogy hagyta magát, ugye? Vagy ha egy elmebeteg elkezd vaktában lövöldözni, mert bekattan nála valami és én meghalok, akkor én voltam a hibás, ugye, mert minek voltam ott? Idióta..
ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!