Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvagy elégedve a hímvessződdel? milyen, mekkora méretű?
Figyelt kérdés
Kinek milyen hosszú, méretű, mekkora a hímvesszője, lankadva, meredve is, elégedett vagy vele..dec. 11. 18:01
21/27 anonim válasza:
20,5 hosszú,átmérő 6 cm.sok spermával Elégedett vagyok
22/27 anonim válasza:
16-17 centi között van mereven, kb 4.5 vastag.
Nem vagyok kis darab ember, úgyhogy magamhoz képest szerintem kicsit kicsi, de nem volt még rá panasz.
Viszont vizuálisan szerintem teljesen korrekt, aminek legalább tudok örülni. :)
26f
23/27 anonim válasza:
17 cm, páromé viszont 21 cm, hatalmas ( túlságosan)
24/27 anonim válasza:
Hiába irok méretet lenne aki nem hinné el, de egyszerűen tökéletesen megvagyok vele elégedve!:)
26/27 anonim válasza:
Nem vagyok vele megelégedve... kicsi, nem áll fel és ha dugnak sokszor be is pisilek.
30/F passzív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!