Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan jött az ötlet az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jött az ötlet az első orális szexedhez?

Figyelt kérdés
Kinek az ötlete volt és hol történt? Csináltad vagy csinálták neked?
tegnap 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönös volt.

Honnan jött az ötlet? 😅

Kívántam 🤤

tegnap 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem azén ötletem volt. A haverom mondta, hogy most pedig kapjam be és szopjam. Neki szerintem onnan jött az ötlet, hogy marhára kanos volt és mivel még előttem senki se szopta le, így jó ötletnek tűnhetett engem rávenni.
tegnap 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem egy transzihoz, fizetős volt, anno mikor voltam travival (ingyen) kihagytam. Most mikor ott voltam és láttam a szilikon mellű csaj farkát, rögtön be is kaptam. Annyira tetszett hogy én ettől elmentem. 21 éves voltam
tegnap 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Haverom miután látott meztelenül ajánlgatta, én meg engedtem
tegnap 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Haverom vett ra reszegen h leszopjam
tegnap 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen kivantam
ma 06:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Még sulis korban volt,maszturbáltunk együtt és kérdezte,hogy nem próbáljuk ki? Egyből belementem.
ma 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem első volt minden tekintetben...nekem csinálta a srác és mire végzett kedvet kaptam hozzá.

Szép emlékű ZP melleti erdősrész.

ma 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!