Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex/meleg férfiak ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex/meleg férfiak ti hagytatok el nőt férfi miatt?

Figyelt kérdés

Hogyan hoztátok meg a döntést?

27/F

tegnap 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Életemben nem láttam meg olyan “biszexuális” férfit aki ne nézett volna ki totál melegnek és a hangja ne lett volna olyan..."

Gondolom nem meleg vagy vagy biszex, mert ha igen akkor tudnád, hogy ez nem igaz. A társkeresők dögivel tele vannak olyan biszexekkel akik abszolút nem néznek ki "melegesnek". És mellesleg nincs olyan, hogy meleg kinézet meg meleg hang. Azért nincs értelme erről beszélni, mert a melegeknek csak egy kis része néz ki "úgy" meg van "olyan hangja". A többségről semmi sem tűnik fel. És ha már a többségnél semmi különös nincs akkor nem lehet azt állítani, hogy ez bizony igenis a melegekre jellemző lenne mint általános tulajdonság. Ha általános lenne, akkor az azt jelentené, hogy majdnem minden melegre igaz lenne, de ez nincs így. Ne sztereotípiákból indulj ki.

tegnap 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"Életemben nem láttam meg olyan “biszexuális” férfit aki ne nézett volna ki totál melegnek és a hangja ne lett volna olyan..."

Melegnek lenni nem azt jelenti, hogy hogy néz ki meg milyen a hangja. Melegnek lenni csak azt jelenti, hogy kizárólag a saját neméhez vonzódik. Pont. Sem több sem kevesebb. A legtöbb meleg mellett úgy sétálsz el az utcán, hogy heterónak hiszed mert pont, hogy semennyire sem térnek el külsőleg. A biszexek többség sem tér el külsőleg ezért őket is heterónak hiszed.

tegnap 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Jaj hagyjuk már

A melegek 95 százalékáról azonnal meg lehet mondani ha megszólal...

a hangja, ahogy gesztikulál

Nem kell hogy olyan legyen mint whisperton meg Stiener Kristóf...

külsőleg lehet totál férfias de ahogy megszólal tudod hogy meleg.

tegnap 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Valamiért nagyon szeretnél abban a hitben élni, hogy mi feltétlenül valami nevetséges félhülyék vagyunk és csakis kizárólag a heterók lehetnek az igazi, komolyan vehető férfiak. Nem tudom miért ragaszkodsz ennyire a tévhitedhez. De tudod mit? Higyd csak nyugodtan ezt ha ettől érzed jól magadat. Maradj csak tudatlan.
tegnap 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Higyd? 🤣🤣🤣

És én vagyok a tudatlan xdd

tegnap 16:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Voltam nővel kapcsolatban, a vége felé elég rossz volt már a viszonyunk. Ekkortájt megismerkedtem egy nagyon vonzó férfival. Segített a döntés meghozatalában, hogy így mondjam.
tegnap 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!