Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/meleg férfiak ti hagytatok el nőt férfi miatt?
Hogyan hoztátok meg a döntést?
27/F
Ha a kapcsolat eleve gyenge lábakon áll már, akkor simán el tudom képzelni hogy az utolsó lépést emiatt tegyem meg.
Egy stabil kapcsolatban nem.
Miattam akarta egy házas, háromgyerekes, 33 férfi elhagyni a családját. Mentségemre szolgált, hogy nem tudtam róla,hogy házas. Nem is sejtettem volna.
Mikor elmondta az egészet, azonnal offoltam. Ha tudom, eleve nem is kezdem el.Ráadásul párkapcsolat miatt ismertem meg és közel négy hónapig tartott.
F
"A biszexuális férfi az meleg"
Nem. A meleg férfi olyan férfi aki kizárólag csak a saját neméhez vonzódik és sehogy nem érdekli a másik nem. A biszex meg olyan akinek mindkét nem bejön. Nem szükséges, hogy egyforma mértékben és az sem szükséges, hogy mindkettőhöz szexuálisan is meg érzelmileg vonzódjon.
Ha szerinted nincs különbség a biszex és a meleg között akkor hogy neveznéd el azokat akik a másik nemhez sehogy sem vonzódnak? És szerinted miért van külön M és B betű az LMBT-ben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!