Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex/meleg férfiak ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex/meleg férfiak ti hagytatok el nőt férfi miatt?

Figyelt kérdés

Hogyan hoztátok meg a döntést?

27/F

tegnap 09:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kapcsolat eleve gyenge lábakon áll már, akkor simán el tudom képzelni hogy az utolsó lépést emiatt tegyem meg.

Egy stabil kapcsolatban nem.

tegnap 09:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Miattam akarta egy házas, háromgyerekes, 33 férfi elhagyni a családját. Mentségemre szolgált, hogy nem tudtam róla,hogy házas. Nem is sejtettem volna.

Mikor elmondta az egészet, azonnal offoltam. Ha tudom, eleve nem is kezdem el.Ráadásul párkapcsolat miatt ismertem meg és közel négy hónapig tartott.

F

tegnap 10:11
 3/16 oldboys73 ***** válasza:
100%
11 évig voltam házas azt gondoltam magamról biszex vagyok. De a szex nővel nem működött, rájöttem inkább meleg vagyok, csak pasival érzem jól magam.
tegnap 10:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Meleg férfiként nem is lenne szabad összejönni nővel párkapcsolat céljából mert az már eleve hazugságra épülne. Sőt, mihamarabb érdemes lenne megszakítani a kapcsolatot és ez mindkettő félnek jót jelentene mert ezzel nem pazarolják feleslegesen az idejüket a halandó életükből a nagy semmire.
tegnap 10:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem,eszembe sem jutna.Legutóbbi kapcsolatom pl. egy férfias testalkatú lánnyal volt,na azt nagyon élveztem.Nő volt,de mégis kicsit fiús. Egyébként csak akkor volt valami fiúval,amikor nem volt barátnőm,kivéve egy esetben,de akkor a lány akarta,hogy előtte csináljuk.
tegnap 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
A biszexuális férfi az meleg
tegnap 14:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"A biszexuális férfi az meleg"

Nem. A meleg férfi olyan férfi aki kizárólag csak a saját neméhez vonzódik és sehogy nem érdekli a másik nem. A biszex meg olyan akinek mindkét nem bejön. Nem szükséges, hogy egyforma mértékben és az sem szükséges, hogy mindkettőhöz szexuálisan is meg érzelmileg vonzódjon.

Ha szerinted nincs különbség a biszex és a meleg között akkor hogy neveznéd el azokat akik a másik nemhez sehogy sem vonzódnak? És szerinted miért van külön M és B betű az LMBT-ben?

tegnap 14:41
 8/16 anonim ***** válasza:
13%
Életemben nem láttam meg olyan “biszexuális” férfit aki ne nézett volna ki totál melegnek és a hangja ne lett volna olyan...
tegnap 14:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de sok van,akiről álmodban sem gondolnád...
tegnap 14:56
 10/16 anonim ***** válasza:
10%
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom milyen nő lenne képes vonzódni olyan férfiakhoz, akik pasikkal is akarnak lenni. Fúj
tegnap 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!