Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak között ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak között ez nevezhető párkapcsolatnak ?

Figyelt kérdés

Mind a kettőnek hosszú magányos évei voltak.Ismerkedés, majd nagy közös beszélgetés alapján ebben "állapodnak " meg: akárhogy is alakul,nem költöznek össze és mindegyik az eddigi életvitelét viszi tovább, hetente két - három alkalommal találkoznak, programoznak,esetleg egy - egy hétvége,amit teljesen együtt töltenek.

Nagyon nagy a szimpátia és a kémia már az első találkozásnál is.

dec. 7. 06:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Miért ne lenne az? Nem értem.
dec. 9. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Azért, mert melegek? Ugyanúgy párkapcsolat. Pont most lett leszidva a Facén valaki, aki démoninak nevezi ezt.
dec. 9. 13:34
 13/18 anonim ***** válasza:

"akárhogy is alakul,nem költöznek össze"

Mondjuk ennek azért kivárnám a végét.

dec. 9. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék én is egy ilyennek, pár éves kihagyással..
dec. 15. 21:16
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen, ennek ahogy látom, sokan örülnének és értékelnék.

Én is,többek között !

Ez az ember, akikről írtam,azóta kicserélődött, mosolygós lett és annyira látszik rajta, hogy csodaszép karácsonyi ajándéka lett :) Ennyit jelent a boldogság és a szeretet !

tegnapelőtt 04:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem vagyok meleg férfi, csak idetévedtem, de a leírt kapcsolat jellegére évek óta magányos emberként én is csak azt tudom mondani, hogy örülnék neki, biztos feltöltene sok szeretettel, főleg, ha sok összebújás lenne, időnként szeretkezések. Ez már elég lenne a boldogságomhoz. De szerintem ha ilyen jó irányba haladnak, lesz köztük komolyabb is.
tegnapelőtt 04:34
 17/18 A kérdező kommentje:

Kívánom, kedves 16 -os, hogy mielőbb váljon valóra a szíved vágya !

Akár már karácsonyra, Neked is !

tegnapelőtt 04:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm, aranyos vagy ❤️
tegnapelőtt 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!