Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire szokatlan"fétish"?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire szokatlan"fétish"? Vagy minek nevezhető? Mennyire férne bele egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Van egy jóideje egy szexuális vágyam. Tudni kell hogy évekig éltem egyedül és szingli voltam. Egy unalmas éjszakán rátaláltam egy random videóchates oldalra. Egyre több időt kezdtem el ott tölteni. Közben legalább tudtam beszélgetni, ismerkedni... Aztán egyre jobban rájöttem, h itt bizony rengeteg erotika is van. Nagyon sok csajjal szexchateltem, közösen masztiztam...

Rájöttem hogy ez engem iszonyatosan izgat. Korábban GyK-ról tudtam hogy a képküldés is izgat, de ez egy új szint volt.

Aztán elkezdtem fantáziálni arról, hogy milyen lenne, ha lenne egy csaj, akivel együtt vagyok a szobában és pl egy maszkban vagyunk, de nagyon lengén felöltözve. Pl én félmeztelenül a lány pedig egy köntösben és ha találunk egy számunkra szimpatikus lányt, fiút, párt. Akkor ott szexelünk, vagy orálozunk vagy éppen amihez kedvünk tartja, úgy h a kamera másik végén valaki ezt élvezi és vagy szexelnek vagy masztiznak...

Fontos megjegyeznem, hogy az ehhez hasonló fizetős oldalak nem izgatnak, csak az ha spontán így alakul.

Szerintetek nehéz ehhez egy női társat találni, akit izgat az ilyesmi?

Illetve ez mennyire szokatlan dolog?

2021. okt. 19. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire gyakori. De engem is izgat az ilyen gondolata. Bár kicsit extrémebb szexként.
2021. okt. 19. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

1#

Gondolom férfi vagy? 😀

2021. okt. 19. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

elég elvont amikor az együttlétet nagy közönség előtt akarod kitárni

nem sok partnert fogsz erre találni

2021. okt. 19. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen párok időnként. Ehhez nagyfokú exhibicionizmus, nyitottság kell a lány részéről is hogy belemenjen. Élőben rengetegen csinálják (dogging helyeken, swingerekben) hogy csak nézni lehet, de beszállni nem. Illetve a neten is vannak ilyen párok - goldengate - rengeteg pár videóját, fényképsorozatát is megtalálod.
2021. okt. 19. 13:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!