Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttál már meg két egymással szexelő férfit? Ha igen, hol és kiket láttál?
Figyelt kérdés
tegnap 22:36
11/15 anonim válasza:
Köszönöm szépen.
Akkor jó nektek.
Ha vesztek be harmadikat jelezd ;)
13/15 anonim válasza:
Én buliban kaptam rajta legjobb haveromat, ahogy egy évfolyamtársunkat pakolja.
Azóta sem mertem felhozni, de azóta az 1 hónap alatt többször is eszembe jutott és arra verem ki, hogy milyen jó lenne, ha bennem mozgott volna úgy, az én nyakamat szívta volna, az én fenekemet csapkodta volna és (bár ezt nem láttam már náluk, mert nem akartam lebukni) de mélyen belém élvezne.
Kicsit kínos is így vele lenni, de inkább, minthogy rá menjen a barátságunk. 22f
15/15 anonim válasza:
Tizenévesként a fateromat láttam szexelni 3 haverjával a nappaliban a galériáról....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!