Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttál már meg két egymással szexelő férfit? Ha igen, hol és kiket láttál?
Figyelt kérdés
tegnap 22:36
4/12 anonim válasza:
Sokszor,volt hogy megkérdeztem,beszállhatok?
5/12 anonim válasza:
Magamat a legjobb haverommal a suli WC-ben.
6/12 anonim válasza:
Szexrandira mentem át, meglepi volt a plusz egy fő, mindketten transz csajok voltak és én késtem ezért nem hibáztatom őket. Izgató volt így be csatlakozni a közepébe.
7/12 anonim válasza:
Erdei sétán,ráadásul kiépítette ösvényen,egy padon :/
Undorító volt,mert egy hatvanas,bohócfejű dagadt öreg ült,hörögve és egy max 20 éves srác térdelve cumizta.
8/12 anonim válasza:
A pasimat láttam már nem egyszer szexelni egy másik melegpár szintén egyik tagjával!
Havi szinten összejarunk évek óta és van,hogy nézem az említett két srácot szexelni miközben verem a farkam!
Gyönyörűek együtt,mindig nagy hatással vannak rám..
9/12 anonim válasza:
De jó nektek. :)
Én is keresnék ilyen párt.
Hány évesek vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!