Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok! Elégedettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok! Elégedettek vagytok a testetekkel?

Figyelt kérdés
dec. 1. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, partnert is könnyen találok mindig, igazábol akiknek bejönnek a vékony kicsit femboy/csajos full szőrtelen passzívok sztem azoknak tetszik a testem :)
dec. 1. 16:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szokatlan a testarányom és nemigen lehet rajta javítani, de már elfogadtam ezt is.
dec. 1. 16:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A kis /fókahájamat/ leszámítva elégedett vagyok, kecses és csajos. :))
dec. 1. 16:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Túl magas vagyok. Az ismerkedős oldalakon kb. le sem tojnak.

Azt meg külön utálom, hogy ha beírom a súlyom, ami természetes úton nagyobb, mint egy 170-180 centis emberé (tehát nem elhízva vagyok), akkor megkapom, hogy nem ducit keresnek. Pedig kilátszanak a bordáim is.

Már pont ezért kb. mindenhova a felsőtestes képemet rakom ki, hogy ne írják már, hogy "nem ducit keresnek", de így meg csak az "intim képesek" és pervik találnak meg.

Elég szar, mert ha kigyúrnám magam, akkor is csak olyan emberek figyelmét kelteném fel, akikét nem akarom. Plusz a túl maszkulin test diszfórikus érzést kelt bennem, mert inkább a femboy identitással tudok azonosulni.

Szóval dióhéjban eléggé utálom a testem.

dec. 1. 17:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elégedett vagyok vele, de ettől függetlenül nincs egy ideális testalkatom, szóval a legtöbb embernek nem jövök be.
dec. 1. 18:11
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Tudja a rosseb, attol fugg, honnan nezzuk. Marmint szo szerint. Amennyiben oldalrol, akkor igen, lapos a hasam es fullba kerek a valag. Amde ha szembol, mar mas a helyzet. Regen kover voltam, a csipom igy fullba szeles , akarmennyit is alakitanek magamon, a csont az csont. Osszessegeben ja, megvagyok magammal, de nem mondom, hogy nem akarnek mashogy kerni dolgokat, ha lehetne.
dec. 1. 18:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én igen
dec. 1. 22:43
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Magas vagyok sportos állattal, kicsi a fenekén szóval nem vagyok elegedett
dec. 2. 04:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kis pocakom, ami szerintem nem áll rosszul, meg azért izmos is vagyok, bár még lenne hova fejlődni. Szóval összességében nem rossz szerintem, én nagyrészt elégedett vagyok, más kérdés, hogy kinek mi tetszik
dec. 2. 10:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 neked fontos a partnered magassága, el tudsz képzelni alacsony aktívat magad mellé?
dec. 2. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!