Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem érzek szexnél kielégülést,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzek szexnél kielégülést, mi lehet velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves vagyok és szexuálisan elég aktív egy jó ideje, de valahogy semmi sem esik jól.

Orál: semmi jó érzést nem érzek. Érzem, hogy szop a pasi, nem rossz érzés egyáltalán, de nem tudok elmenni sem ettől, sem ha ő veri ki nekem. Még ez utóbbit rátudnám fogni, hogy hozzászoktam a kezemben, de a továbbiak fényében ez fura.

Anál aktívként: nagyon könnyen lelankadok. Ha olyan pózban szexelnék, ahol nekem kell aktívan mozogni, betenni és jön egy kis fennakadás azonnal lelankadok. Persze ezt lehet stresszre fogni, de nem érzem azt, hogy stresszelnék vagy elvárások lennémek felém.

Egyedül ha lovagolnak akkor tudok állva maradni, de akkor is lelankad egy idő után, de eleve nem érzek semmit. Olyan tompa érzés, megvan, hogy valakiben vagyok, de ezentúl semmilyen stimulálást nem érzek. Akár gumiban akár anélkül.

Anál passzívként: itt se érzek semmi stimulálást, érzem ahogy a fasz megy ki-be bennem, de semmi kéjt nem érzek, egyedül attól, hogy a másik kielégüljön általam. Vettem nemrég egy prosztata vibrátort, ami bennem is mozog és a herém alatti részen is vibrál kívülről. Szintén nem éreztem semmi extrát, jó volt, nem azt mondom, de semmi olyat amit mindenki leír.

De közben meg kívánom a szexet és többször is ki tudom verni, ha úgy van.

Mi lehet velem? Ezzel érdemes lenne inkább valami szakembert felkeresni?

nov. 30. 18:58
1 2
 11/11 Oldfire ***** válasza:
22%
Kiégtél. Nő kellene neked nem fiú. Természet ellenes amit csinàlsz.
dec. 1. 20:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!