Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitottak már rátok szex közben? Ki? Mit szólt?
Figyelt kérdés
nov. 30. 07:33
2/10 anonim 

válasza:

Apám nyitott ránk,mikor a haverommal egymásnak vertük.Meglepődött.
3/10 anonim 

válasza:

Lakótársa nyitott ránk. Majd mondta hogy elnézést folytassuk. Pár hét múlva rám írt hogy csak fiúkkal fekszem le? Mert látta mekkora szerszámom van és nincs most pasija. Én amúgy biszex vagyok szóval jól jártam. De a srácnak jobb segge volt mint a csajszinak.
4/10 anonim 

válasza:

5/10 anonim 

válasza:

Bocsi ha zavar, hogy egy kérdést felteszek ide: amúgy miért nem divat az ajtókat kulccsal bezárni, hogy még véletlenül se nyisson be senki? Nem szerelnek ma már az ajtókra zárakat?
6/10 anonim 

válasza:

#5 Van aki sokkal jobban felizgul ha tudja, hogy bármikor lebukhatnak.
7/10 anonim 

válasza:

#6 Tehát arra izgulnak, hogy bármikor megtörténhet az amiről nem szeretnék, hogy bekövetkezzen? Nem tudom megérteni az ilyeneket. Érdekesek lehetnek...
9/10 anonim 

válasza:

Akkor mehetne minden egyből nyitott ajtókkal is ha már úgyis ez jön be azoknak :D
10/10 anonim 

válasza:

Szerintem egyszerűen elfelejtik bezárni, mivel annyira egymással vannak elfoglalva. Ennyire egyszerű.
Aztán persze az elő lebukás után oda be sem mennek, ahol nincsen kulcs :D
Meg persze valakiket izgat is egy necces ehlyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!