Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nyitottak rátok szex közben?
Figyelt kérdés
Hogyan reagáltatok?jún. 11. 12:28
3/16 anonim válasza:
Egyszer anyám mikor szoptam a pasimat
Koliba többször is előfordult
4/16 anonim válasza:
Igen. Gyerekem előtt buktam le lovaglás közben. Ciki volt...
5/16 anonim válasza:
Basszus miért nem zárjátok azokat a rohadt "k" ajtókat? Vagy már annyira minden okos, hogy ha nem lehet mobillal bezárni, manuálisan már nem megy?
6/16 anonim válasza:
Igen, előfordult már, de egy röpke zavar után csak mulatságos emlék. Nem érdemes fennakadni az ilyesmin.
8/16 anonim válasza:
Egyik alkalommal éppen nagyon nagyon bevadultunk barátnőmmel ès keményebben dugtunk, apám nyitott ránk 😅 Mindenki megtorpant egy másodpercre, majd csak annyit mondott “Hajrá hajrá”🤣
Utána megemlítette, hogy nem gondolta volna hogy így is tudom nyomni🤷🏻♂️
9/16 anonim válasza:
Bocs most esett le lányoknak szól a kérdés🤣
10/16 anonim válasza:
Még tapasztalatlan tiniként kutyapózban csináltuk a barátommal az ő szobájában, amikor ránk nyitott az anyja.
Pont az ajtó felé voltam fejjel, úgyhogy külön élmény volt, hogy egy másodpercig farkasszemet néztünk, mielőtt felsikkantott és becsapta az ajtót.
Életem legkínosabb élménye volt, azt hittem elsüllyedek, mikor utána találkoztunk. Szerencsére jó fej volt és nem hozta fel a témát egyszer sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!