Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nyitottak rátok szex közben?
Kulcsos embereknek üzenem, hogy nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy kulcsra zárja az ajtaját.
Pl én anno magamra zártam az ajtót, mert egyedül akartam lenni(masztizni), erre szó szerint rám törték az ajtót. "ez az én házam, te csak úgy ne zárogass be ajtót lányom"...
Tizenéves koromban az akkori páromnál pedig harmónika ajtó volt... és este 10-kor jutott eszébe az anyjának, hogy akar valamit még... Ránk rontott és még csak nem is zavartatta magát, hogy a fia alattam van és éppen a szerszámja meg bennem.
Szóval hátrébb az agyarakkal kulcsfanok és egy kicsit több megértést, rálátást a dolgokra!
Felnőttként zárnám, de már nincs ki miatt zárnom az ajtót.
Max ha lenne gyerek, de esélytelen a téma.
31N
Épp gyakoroltam a mélytorkot, mikor azt hittük vám meg időnk, mire hazaér a barátom anyukája.
Nagyon kellemetlen volt, ahogy belépett a szobába, én meg térdelve a barátom előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!