Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok kivétel nélkül, minden este együtt szeretne veletek fürdeni?
A fürdés, valamint a fürdés+szex kötelező jellege az egész varázsát, szabadságát veszi el.
Szerintem el is távolíthat egymástól titeket. Mivel Ő azt éli meg ilyenkor, hogy közel vagytok egymáshoz, Te meg azt, hogy ez az egész köszönő viszonyban sincs azzal amit érzel. Sőt, inkább már kellemetlen.
Hosszú távon én ezt nem bírnám. Beszélnék vele erről. De ha sértődés lenne a válasz, az egy érzelmi manipuláció/zsarolás. Hol van akkor a szabadság a kapcsolatotokban? (nyilván nem ismerlek titeket, csak ennek az egy dolognak az alapján vetítettem ki a mondandómat)
Én az is lehet, hogy intimitás/szex szünetet tartanék, mert nem lehet ennyire semmibe venni a másik felet.
De ha mindenre sértődés lenne a válasz, nos akkor lehet észre kéne vennem, hogy már nagyon nem ugyanott tartunk a személyiségfejlődésben. És ez már akár szakító ok is lehet.
Neked is lehet más a szent meggyőződésed, amit meg neki is tudomásul kellene venni :) Remélem megoldjátok a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!