Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok kivétel nélkül, minden este együtt szeretne veletek fürdeni?
Figyelt kérdés
Azt mondta így szeretné megőrizni az intimitást köztünk. Többnyire puszilgat, simogat közben, de nagyjából minden másnap azért meg is dug a kádban. Ezzel csak az a bajom, hogy akkor sincs kibúvóm ha esetleg én már gyorsan lezuhanyoztam mire hazajön. Akkor is betessékel a kádba és vele kell lennem hosszú ideig. Szeretem, de nem érti meg, hogy nem mindig kívánom a közös fürdőzéseket és kicsit kényszernek érzem. Meg van győződve arról, hogy ez kell nekünk..tegnap 21:51
1/8 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez most panaszkodás, vagy dicsekvés.. 🤔🤔
2/8 anonim válasza:
Az nem zavarna, ha gyakori lenne az ilyesmi (nálunk az is), az viszont nagyon is zavarna, ha állandó jellegű lenne, illetve akkor is erőltetné, ha nekem nincs kedvem hozzá.
Mindenképpen beszélj vele, hogy neked ez hosszútávon nem fog működni. Rengeteg módja van az intimitás és közelség megélésének, ne csak ez az egy dolog legyen, amihez aztán foggal-körömmel ragaszkodik.
25/N
4/8 anonim válasza:
"Akkor is betessékel a kádba és vele kell lennem hosszú ideig" esetleg mondj ilyenkor nemet. Hm?
5/8 anonim válasza:
Én örülnék ha lenne most ilyen pasim.
Az exemmel sokszor fürödtünk közösen.
Szerettem.
Ma is jó lenne.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy egy idő után már unnám ezt, de ha ez lenne az egyetlen egy baj vele és minden más rendben van akkor már inkább örülnék, hogy velem van ő.
8/8 anonim válasza:
Ha ilyen kontrollmániás toxic palim lenne dobnám ki mint macskát xarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!