Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok kivétel nélkül, minden este együtt szeretne veletek fürdeni?

Figyelt kérdés
Azt mondta így szeretné megőrizni az intimitást köztünk. Többnyire puszilgat, simogat közben, de nagyjából minden másnap azért meg is dug a kádban. Ezzel csak az a bajom, hogy akkor sincs kibúvóm ha esetleg én már gyorsan lezuhanyoztam mire hazajön. Akkor is betessékel a kádba és vele kell lennem hosszú ideig. Szeretem, de nem érti meg, hogy nem mindig kívánom a közös fürdőzéseket és kicsit kényszernek érzem. Meg van győződve arról, hogy ez kell nekünk..

nov. 26. 21:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

Mint minden párjára panaszkodó,kicsit büszke is erre és bár azt írja, nem kellemes mindig,de várja a beinvitálást.

Soha nem fogja megmondani, hogy neki ez nem jó és soha nem fog ezért,vagy másért sem szakítani.

Minden panaszkodó meleg ilyen,ez rengeteg kérdésben olvasható. " Mert hát szeret..."

Magánvéleményem pedig az,hogy nem panaszkodunk arra ,ráadásul nyíltan, akivel szexelünk vagy együtt élünk.Neki kell megmondani face to face, mi a gond. Ja, hogy az nem megy ?.... Nem tetszik, akkor dobbantás és ennyi.

nov. 27. 05:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna
nov. 27. 05:05
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, a 11-es miért lett lepontozva. Szerintem ha valakit szeretek, akkor megtisztelem azzal, hogy a szemébe mondom, ha valami nem tetszik, és nem a háta mögött beszélem azt ki. Lehet engem is lepontozni.

24/p

nov. 27. 11:06
 14/22 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban, ha már valami ennyire kötelező, a másik kedvétől és véleményétől függetlenül, ott pici gond azért már van. Szerintem legalábbis. Mindenképpen megbeszélést igényelne.
nov. 27. 16:12
 15/22 A kérdező kommentje:

“de nem érti meg, hogy nem mindig kívánom a közös fürdőzéseket..”

Vagyis próbáltam vele beszélni! Sajnálom ha valakinek ez dicsekvés, nem akartam rossz érzést kelteni senkiben!

nov. 27. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
De miaz hogy nem erti meg? Fogyatékos?? Eroszakos?
nov. 27. 19:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Megsértődik és alig tudom kiengesztelni. Szent meggyőződése arról, hogy fürdés közben jó megbeszélni a napunkat és ez hozzá tartozik a harmónikus kapcsolat fentartásához.
nov. 27. 19:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesen ilyen érett?
nov. 27. 20:12
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Hivjá hozzá pszichologust nehogy ongyilkos legyen
nov. 27. 20:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna. Maga a fürdés nem is feltétlenül, de az igen, hogy ennyire kötelező. Nem érzem azt, hogy ez az alárendelődés jó megoldás. Ha nem tudod kiengesztelni, akkor hagyni kell, hadd hisztizzen... Ha ennyire nem tud kompromisszum kész lenni, hogy ne minden nap fürödjetek együtt, akkor szerintem előbb-utóbb más területen is lesz vele gond.
nov. 28. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!