Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok kivétel nélkül, minden este együtt szeretne veletek fürdeni?
Mint minden párjára panaszkodó,kicsit büszke is erre és bár azt írja, nem kellemes mindig,de várja a beinvitálást.
Soha nem fogja megmondani, hogy neki ez nem jó és soha nem fog ezért,vagy másért sem szakítani.
Minden panaszkodó meleg ilyen,ez rengeteg kérdésben olvasható. " Mert hát szeret..."
Magánvéleményem pedig az,hogy nem panaszkodunk arra ,ráadásul nyíltan, akivel szexelünk vagy együtt élünk.Neki kell megmondani face to face, mi a gond. Ja, hogy az nem megy ?.... Nem tetszik, akkor dobbantás és ennyi.
Nem tudom, a 11-es miért lett lepontozva. Szerintem ha valakit szeretek, akkor megtisztelem azzal, hogy a szemébe mondom, ha valami nem tetszik, és nem a háta mögött beszélem azt ki. Lehet engem is lepontozni.
24/p
“de nem érti meg, hogy nem mindig kívánom a közös fürdőzéseket..”
Vagyis próbáltam vele beszélni! Sajnálom ha valakinek ez dicsekvés, nem akartam rossz érzést kelteni senkiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!