Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, összeköltöznétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, összeköltöznétek valakivel, akinek a szülei nem tudnak rólatok?

Figyelt kérdés
Mármint tudják, hogy a fiuk meleg, de azt sem feltétlen, viszint a srác szülei nem tudják, hogy a fiuknak párjuk van? Vezethet ez kellemetlenséghez? Nekem pl volt ilyen, hogy nem lakom úy együtt a párommal h összeköltöztünk, de mondjuk egy hónap alatt kb 3 hetet vagyok nála. És volt h random feljött az anyja vidékről, nekem meg emiatt haza kellett mennem, miközben azt hitték külföldön vagyok.

nov. 25. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

A 7-es kamu.

Csak női parfüm meg rózsaszín tangabugyi, de persze senki nem sejt semmit.

Ne reagáljatok rá, ne etessétek a trollt!

Amúgy a kérdésre válaszolva, összeköltöznék vele, ha ez a helyzet mindkettőnk számára megfelelő. Van olyan helyzet, ahol ezt titkolni kell vagy szeretnék. Peszre tudom, hogy nem ez az ideális, de akkor is.

Szóval ha ez esetetekben működik és nektek oké, akkor csináljátok.

Úgyis éreznétek, ha már szakítani kellene emiatt vagy felvállalni a dolgot. Más kedvéért nem kell változtatni a szokásokon. Ti tudjátok nálatok mi a jobb.

nov. 26. 15:03
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

11.

Azért tudom ezt megtenni, mert a szüleim 180 km- re laknak, én Bp- en vagyok, rokonokkal nincs kapcsolat tartás.

Szülők ritkán jönnek föl.

nov. 26. 16:01
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha normális a srác és kölcsönös a szimpátia, akkor persze.
nov. 28. 22:12
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi együtt vagyunk 2 éve, de mivel korábban nőkkel is volt dolgunk, ezért nem is sejtik a szülők, hogy melegek vagyunk. Ertelemszerűen nem is lakunk együtt sajnos...
dec. 8. 18:30
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
#14 Mi is hasonlóképpen vagyunk, korábban faltuk a csajokat, aztán fordult a kocka és jöttek a pasik. Jelenlegi párommal 1.5 éve vagyunk együtt, hetero külső, viselkedés, elvileg haverok vagyunk, gyakorlatilag meg nem.
dec. 8. 22:43
 16/18 anonim ***** válasza:
13%

"Faltuk a csajokat, aztán forfult a kocka"

Hogy a fenébe lehet a nőket megunni ???

Ezt soha nem fogom megérteni.

dec. 8. 23:54
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
#15: jó olvasni, hogy vannak még hasonló párok 😁 ti terveztek majd egyszer "coming outolni"?
dec. 9. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
#17 Idővel majd igen, de lehet sejtik is.
dec. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!