Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, összeköltöznétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, összeköltöznétek valakivel, akinek a szülei nem tudnak rólatok?

Figyelt kérdés
Mármint tudják, hogy a fiuk meleg, de azt sem feltétlen, viszint a srác szülei nem tudják, hogy a fiuknak párjuk van? Vezethet ez kellemetlenséghez? Nekem pl volt ilyen, hogy nem lakom úy együtt a párommal h összeköltöztünk, de mondjuk egy hónap alatt kb 3 hetet vagyok nála. És volt h random feljött az anyja vidékről, nekem meg emiatt haza kellett mennem, miközben azt hitték külföldön vagyok.

nov. 25. 17:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Olyannal még kapcsolatban sem lennék , aki dugdos,titkol és bujkálni kell.

Ez pofátlan és megalázó dolog !

nov. 25. 17:32
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Igy vagyunk egyutt 2 éve

Szulok úgy tudjak hogy lakotarsak vagyunk

Egyikunk szulei se tudnak arrol hogy melegek vagyunk, nem is akarjuk hogy megtudják

nov. 25. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Persze! Szerintem nincs ebben semmi!

A mi szuleink tudjak, de peldaul soha nem talalkoztak meg hasonlo. Nem vagyunk az a nagy csalad osszejon dinom-danom stb.

En is kb 5x talalkoztam az anyjaval 4 ev alatt! Cuki kedves de nem igenylem a tarsasagat! Parom sem az en anyamet. Mi ketten ott vagyunk egymasnak joban rosszban es csak ez szamit!

nov. 25. 23:33
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Szemet hunynak felette, szégyellik az egészet
nov. 26. 04:34
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az még elmenne, hogy csak a lakótársa vagyok, de az biztos, hogy nem mennék el otthonról, mert jön az anyja. Én lakom ott, nem ő.
nov. 26. 11:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kapcsolatba simán belemennék (jelenleg is egy olyan sráccal tervezek randizni, akinek a szülei még nem tudják), de azzal a feltétellel, hogy legkésőbb összeköltözéskor elmondja. Akkor már nem fog tőlük függeni, szóval ha akkor sem szeretné felvállalni, biztosan nem egymást keressük.
nov. 26. 12:07
 7/18 anonim ***** válasza:
37%

En, fiatal 21 éves fiúként eggyütt élek egy 46 éves csávóval.

Amikor a szüleim följönnek 1-2 napta látogatóba, akkor a párom elmegy a saját lakásába, én meg elhívom a legjobb barátnőmet, aki csak egy nagyon jó barát.

Így a szülők azt hiszik, hogy, minden oké.

Próbálok férfiasan viselkedni. Nem könnyű, mert a kapcsolatomban én vagyok a csajszi, és ez nagyon látszik is.

A járásom, a beszédem, a mozdulataim, minden.

A popsimat állandóan riszálom, és csak rózsaszin tanga bugyijaim vannak. Csak női parfümöm van.

Most picit bajban vagyok, mert karácsonykor több napra akarnak hozzám jönni a szülök.

Marha nagy bajban vagyok. Mi a franc legyen most ??

nov. 26. 12:10
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mondj el nekik mindent, mert ha van egy csepp eszuk, valahol legbelul mar erzik, tudjak.

En azt nem ertem egy szulo hogy nem veszi ezt eszre…

nov. 26. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
És a szuleid nem latjak rajtad ??
nov. 26. 13:51
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Na erre nem gondoltam. Lehet hogy latják, mert izig-vérig lányosan viselkedem.

Persze az is lehet, hogy csak azt hiszik, hogy milyen kis cuki- muki félszeg kis fiacskájuk lett.

nov. 26. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!