Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, összeköltöznétek valakivel, akinek a szülei nem tudnak rólatok?
Olyannal még kapcsolatban sem lennék , aki dugdos,titkol és bujkálni kell.
Ez pofátlan és megalázó dolog !
Igy vagyunk egyutt 2 éve
Szulok úgy tudjak hogy lakotarsak vagyunk
Egyikunk szulei se tudnak arrol hogy melegek vagyunk, nem is akarjuk hogy megtudják
Persze! Szerintem nincs ebben semmi!
A mi szuleink tudjak, de peldaul soha nem talalkoztak meg hasonlo. Nem vagyunk az a nagy csalad osszejon dinom-danom stb.
En is kb 5x talalkoztam az anyjaval 4 ev alatt! Cuki kedves de nem igenylem a tarsasagat! Parom sem az en anyamet. Mi ketten ott vagyunk egymasnak joban rosszban es csak ez szamit!
En, fiatal 21 éves fiúként eggyütt élek egy 46 éves csávóval.
Amikor a szüleim följönnek 1-2 napta látogatóba, akkor a párom elmegy a saját lakásába, én meg elhívom a legjobb barátnőmet, aki csak egy nagyon jó barát.
Így a szülők azt hiszik, hogy, minden oké.
Próbálok férfiasan viselkedni. Nem könnyű, mert a kapcsolatomban én vagyok a csajszi, és ez nagyon látszik is.
A járásom, a beszédem, a mozdulataim, minden.
A popsimat állandóan riszálom, és csak rózsaszin tanga bugyijaim vannak. Csak női parfümöm van.
Most picit bajban vagyok, mert karácsonykor több napra akarnak hozzám jönni a szülök.
Marha nagy bajban vagyok. Mi a franc legyen most ??
Szerintem mondj el nekik mindent, mert ha van egy csepp eszuk, valahol legbelul mar erzik, tudjak.
En azt nem ertem egy szulo hogy nem veszi ezt eszre…
Na erre nem gondoltam. Lehet hogy latják, mert izig-vérig lányosan viselkedem.
Persze az is lehet, hogy csak azt hiszik, hogy milyen kis cuki- muki félszeg kis fiacskájuk lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!