Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farkatokat honnan méritek?
Szerinted ez így működik
Meg állapították hogy nekik nagy faszuk van és kész.
Nagyon sok palival voltam.
Méretről hazudnak füllentenek nagyot mondanak.
100ból 3nak ha van 18cm vagy kicsit nagyobb. Többi az 12-16cm.és ugyan úgy van 3aki 8cm.
Ékszerrel rendelkezik.
Férfiak🤷♂️mindíg kamuznak ha méret kerül szóba. Látod itt is 1normális választ se tudtak adni.
Utolso: de honnan tudod, hogy van neki akkora? Marmint van amikor olyan “szimmetrikus” a bracsa, hogy nagyobbnak tunik, mint amekkora. Amennyiben meg jo vastag is, az is dob a szemmerteken egyet.
Amugy sose ertettem, hogy valaki csak 20 felettivel kezd, ez olyan mint amikor valaki csak x cm felettivel jar, 1-2 cm minusz igazabol semmi, ha belegondolunk…
Azokat a melegeket, akik kizárólag a nagy fszra buknak, size queen-nek hívják a meleg szlengben. Van egy kis enyhe pejoratív jelentése a kifejezésnek. Kissé becsmérlő, lenéző kifejezés. (Szerintem felszínesség ez a gondolkodásmód, nem ettől függ a szex minősége, de hát kinek mi a fontos. Vannak, akiknek csak ez. Vagy ez a legfontosabb és minden más csak utána.)
Nagy méretet kedvelő nőkre is használják a size queen kifejezést, de eredetileg a meleg szlengből ered.
Size queen (plural size queens)
(idiomatic, slang, originally LGBTQ, sometimes derogatory)
Someone who prefers sexual partners with large penises.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!