Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én örülök nagyon annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én örülök nagyon annak, hogy melegnek születtem?

Figyelt kérdés

A gyilkosságok 78%-ának áldozata férfi (ez azt jelenti, hogy több, mint 3 férfi áldozatra jut egy nő), úgyhogy azért annyira ne érezd biztonságban magad. Ennek ellenére sokkal gyakrabban lehet hallani, hogy "jajj a lányok ne menjenek haza este, és vigyázni kell rájuk", annak ellenére, hogy jóval több a férfi áldozat, ritka az olyan család, aki a fiát is ugyanúgy félti, mint a lányát. Igen, a nőket gyakrabban erőszakoljak meg, de a nemi erőszak és a halál között én inkább a nemi erőszakot választanám. A fiúkat mégsem féltik annyira.

Miért?

Nézd meg bármilyen katasztrófánál a túlélők arányát! (Persze ne olyannál, ahol nem volt lehetséges a menekülés pl. WTC, ott a természet szelektál, nyilván nagyjából 50-50% lesz az arány.) Olyat nézz meg, ahol lehetséges a menekülés, pl. Titanic. A túlélők 72%-a nő! A többinél is hasonló, vagy még magasabb arányt fogsz látni. Azt mondd meg nekem, milyen tulajdonsága van a nőknek, hogy ennyire jobban tudnak menekülni? Elárulom: semmilyen. Csak a társadalmunkba mélyen bele van ivódva az, hogy a nőket mindenáron menteni kell, ellenben a férfiak feláldozhatóak, az ő életük nem olyan fontos. És ez 1912-ben történt, a feminizmus előtt, amikor a nők állítólag még fene nagy elnyomásban éltek. Mégis jobban segítettek az ő életüket menteni, mint a férfiakét.

Miért?

Vagy nézzünk meg egy friss példát, az afgán háborút. A háború halálos áldozatainak túlnyomó többsége férfi, ez viszont csak egy egysoros hír. Arról, hogy a nőknek majd milyen elnyomás alatt kell élniük, mert nem járhatnak iskolába a tálibok alatt, ezer cikk van.

Miért?

Ha egy férfi elmenekül egy háborús övezetből, akkor arra azt mondják, hogy hogy hagyhatta otthon a feleségét, gyerekeit, meg miért nem harcol otthon a hazájáért (ha férfi vagy, háborúban az a morálisan elfogadható cselekedet, ha meghalsz.) Ha nő menekül el, akkor jajj szegény mennyit bánthatták, segíteni kell neki.

Miért?

Négyszer annyi férfi lesz öngyilkos, mint nő, és a függőségek előfordulási gyakorisága is többszörös. Márpedig senki nem jókedvéből lesz öngyilkos, vagy szerfüggő. Mégsem látsz semmi nagyobb volumenű kampányt vagy programot, amelyik a férfiak lelki világával foglalkozna.

Miért?

És hogy a nőknek nehezebb elhelyezkedni? Hány olyan álláshirdetés van, melyik kifejezetten női munkaerőt keres? Sok. És amelyik kifejezetten férfit? Olyan nem nagyon. Azt mondd meg, milyen különleges tulajdonsága van egy nőnek, hogy jobb pl. ruhabolti eladó legyen, mint egy férfi? Mit nem tud a férfi teljesíteni?

És akkor még nem beszéltem arról a töménytelen mennyiségű kapcsolaton belüli lelki erőszakról, megalázásról, zsarolásról, hisztiről, amit a környezetemben látok a heteroszexuális kapcsolatokban a nők részéről.

Na ezért örülök, hogy meleg vagyok.

nov. 23. 20:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Mind örülünk, hogy meleg vagy. Így nagy eséllyel nem fogsz szaporodni, hogy tovább örökítsd a selejtes génjeidet.
nov. 23. 22:07
 12/27 anonim ***** válasza:
60%
Napi incel hőzöngés..
nov. 23. 22:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én értem, hogy örülsz annak, hogy meleg vagy, de emellett férfi is vagy. Egy meleg férfi. Tehát az általad vázolt dolgok, mint férfire, rád is vonatkoznak, hiába szeretsz férfiakkal szexelni."

Teljes mértékben egyetértek veled. Nekem is ez jutott az eszembe mikor értetlenül nézve végigolvastam az egész szöveget. Nem is értem a kérdezőt. Mintha egyáltalán nem gondolta volna át, hogy mit írt le.

nov. 23. 22:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondd kérdező, azt akartad ezzel mondani, hogy csupán attól, hogy te meleg vagy ezért már nem is lesz rád igaz az, hogy:

-nagyobb eséllyel leszel gyilkosság áldozata?

-egy süllyedő hajón téged is feláldozhatónak tartanának a többi hetero férfival együtt?

-halálos áldozat lennél egy háborúban?

-gyávának tartanának ha elmenekülnél egy háborús övezetből?

-ugyanannyi eséllyel leszel öngyilkos? (egyébként a statisztikai mérések szerint a melegek még a hetero férfiaknál is nagyobb eséllyel lesznek öngyilkosok)

Nem értelek. Átgondoltad azt, hogy mit írtál le?

nov. 23. 23:00
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én örülök, hogy melegnek születtem, de nem azokért a dolgokért amiket a kérdező leírt. Olyan dolgok miatt örülök amiket leírtak az alábbi kérdésnél az első válaszban. Belinkelem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

nov. 23. 23:11
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Miért? Miért? Miért?

.

.

.

De miért?

nov. 23. 23:14
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem tudom te melyik bolygóról szabadultál, de...

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

Nálam, és szerintem sokunknál, azért árnyaltabb a kép.

Imádom a srácokat, férfiakat ahogy vannak, és nem szeretnék nő lenni semmi pénzért, teljesen nem azonos vagyok, szóval mondhatni egy sablonos meleg.

De azt nem imádom, hogy kb lehetetlen BARÁTOT szereznem, mert a legtöbb srác, ha valakiről kiderül hogy meleg, nem igazán tolerálja jól a dolgot, persze lehetnek kivételek, de nagyon ritka. Persze csaj barátok lehetnek, de azért egy férfi mégiscsak jobban kijönne egy másik férfival.

Nem imádom hogy kb mindenki a b*zikon poénkodik, nekem is el kell hallgatnom. Nem imádom hogy titkolóznom kell, mert azért valljuk be, nem előnyös az homlokodra írni, mondjuk egy munkahelyen, mert sokaknál instant beszédtémává, utálat tárgyává válsz.

Nem imádom hogy nem rakhatok be egy ki*aszott háttérképet a telefonomra, anélkül, hogy ne kelljen kényelmetlenül éreznem magam ha csak előveszem és esetleg van valaki körülöttem.

És akkor lehetne még sorolni, szóval...

nov. 24. 00:03
 18/27 anonim ***** válasza:
97%

18# "Nem imádom hogy kb mindenki a b*zikon poénkodik, nekem is el kell hallgatnom."

Megnyugodhatsz... Az ilyenek páros napokon a b*zikat szidjàk nagy nevetésekkel, és gúnyolják őket, páratlan napokon meg ott térdelnek és szopnak, dugatják magukat a Magnumban.. Pont ezért kompenzálnak ennyire durván.

nov. 24. 00:25
 19/27 anonim ***** válasza:
78%
Na, vegyük szépen sorba. Kérdező! Először is, abban igaza van vmelyik válaszolónak, hogy itt "nincs kérdés". Értem amiket írsz, de a feltett kérdéssel nem igazán tudom összhangba hozni. Amiket leírtál azok vannak, de nem értem ezek hogy kapcsolódnának ahhoz, hogy én örülök-e a melegségemnek vagy sem. Sajnos ezek meleg férfiként is jelen lehetnek az életünkben, mert attól ugyanúgy férfiak vagyunk. Másfelől viszont igazak amiket írtál, szerintem is. Minket is ugyanúgy tudnak bántani este, ha megerőszakolni nem is, de megverni, kirabolni vagy megölni ugyanúgy meg tudnak. Valamilyen krízishelyzetben szerintem is sokkal jobban aggódnak a nők miatt, pedig a mi életünk is ugyanolyan értékes. A gyerek az más, azt megértem hogy úgymond "jobban számítanak". Ők még nem felnőttek, nem feltétlenül boldogulnak egyedül egy krízishelyzetben és ezt nem is lehet elvárni tőlük. Az öngyilkosság arányai is teljesen igazak, sokkal nagyobb hangsúlyt kéne rá fektetni, de szerintem úgy mindkét nemre kiterjedően, összességében. És végül amit legutoljára említettél, "És akkor még nem beszéltem arról a töménytelen mennyiségű kapcsolaton belüli lelki erőszakról, megalázásról, zsarolásról, hisztiről, amit a környezetemben látok a heteroszexuális kapcsolatokban a nők részéről." Na ez az, amivel 100%-ban egyet értek és ami miatt a sok negatív választ látva billentyűzetet ragadtam. Ez az én környezetemben is így van, olyankor tényleg én is örülök, hogy ezt nekem soha nem kell tapasztalnom meg végig szenvednem. Szerintem velünk, férfiakkal sokkal könnyebb kijönni, könnyebb együtt élni, kompromisszumot kötni, együtt dolgozni vagy akár egy krízis helyzetet megoldani. Amúgy ezt nem csak én látom így férfiként, hanem anyám is hetero nőként. Egy dolog nehezebb a férfiakkal: (melegként érint) komoly, MONOGÁM kapcsolatot kialakítani. Szerintem a hetero és a meleg férfiak között is többségben vannak a csak szexre menők, és ezzel azok, akik kapcsolatot keresnek (pl én) azok szívnak. Szoktam nézni a Házasság első látásra műsort a tv2-n, na ott is amit a nők nagyobbik része leművel idén is meg tavaly is az botrányos és olyankor is "örülök" hogy ezt nekem nem kell. Én kb össze tenném a két kezem az ott lévő pasik nagy részéért, ők meg úgy viselkednek velük, mint a kapcaronggyal. Ebből a szempontból eléggé úgymond "el vannak kényeztetve" a heteroszexuális nők. Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Örülni az előbb említett alkalmakkor szoktam a melegségemnek, úgy összességében viszont annyit mondanék, hogy megbékéltem vele és már nem változtatnám meg. Fiatalabb koromban, általános iskolában főleg (most húszas éveim második felében vagyok) még ha lehetett volna akkor heteróvá "váltam" volna, mostmár nem. 180 centi alatti, vékony srácként kb esélyem nem lenne nőknél, így viszont ezzel nem kell foglalkoznom. A párkeresés nehezebb a sok alkalmi szexes miatt, de ha egyszer bejön a dolog, onnantól semmiben nem fogok "irigykedni" a heterókra. Gyereket sose akartam, szóval az nem érdekel hogy így "nem lehet". Te ezt csak ki akartad magadból írni, ami még érthető is, de a kérdés tényleg így ebben a formában értelmetlen. Az a válaszoló meg, aki szerint a kérdezőnek meg se kellett volna születni semmivel nem különb, mint a kérdező vagy bárki más, bármennyire is hiszi azt. Jó éjt!
nov. 24. 04:13
 20/27 anonim ***** válasza:
79%

Senki nem lesz hímsovimidzta attól hogy mutat statisztikai tényeket hogy miért nehéz férfinak lenni

Bezzeg ha a nők hisztiznek alaptalanul senki se feminácizza őket

nov. 24. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!