Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én örülök nagyon annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én örülök nagyon annak, hogy melegnek születtem?

Figyelt kérdés

A gyilkosságok 78%-ának áldozata férfi (ez azt jelenti, hogy több, mint 3 férfi áldozatra jut egy nő), úgyhogy azért annyira ne érezd biztonságban magad. Ennek ellenére sokkal gyakrabban lehet hallani, hogy "jajj a lányok ne menjenek haza este, és vigyázni kell rájuk", annak ellenére, hogy jóval több a férfi áldozat, ritka az olyan család, aki a fiát is ugyanúgy félti, mint a lányát. Igen, a nőket gyakrabban erőszakoljak meg, de a nemi erőszak és a halál között én inkább a nemi erőszakot választanám. A fiúkat mégsem féltik annyira.

Miért?

Nézd meg bármilyen katasztrófánál a túlélők arányát! (Persze ne olyannál, ahol nem volt lehetséges a menekülés pl. WTC, ott a természet szelektál, nyilván nagyjából 50-50% lesz az arány.) Olyat nézz meg, ahol lehetséges a menekülés, pl. Titanic. A túlélők 72%-a nő! A többinél is hasonló, vagy még magasabb arányt fogsz látni. Azt mondd meg nekem, milyen tulajdonsága van a nőknek, hogy ennyire jobban tudnak menekülni? Elárulom: semmilyen. Csak a társadalmunkba mélyen bele van ivódva az, hogy a nőket mindenáron menteni kell, ellenben a férfiak feláldozhatóak, az ő életük nem olyan fontos. És ez 1912-ben történt, a feminizmus előtt, amikor a nők állítólag még fene nagy elnyomásban éltek. Mégis jobban segítettek az ő életüket menteni, mint a férfiakét.

Miért?

Vagy nézzünk meg egy friss példát, az afgán háborút. A háború halálos áldozatainak túlnyomó többsége férfi, ez viszont csak egy egysoros hír. Arról, hogy a nőknek majd milyen elnyomás alatt kell élniük, mert nem járhatnak iskolába a tálibok alatt, ezer cikk van.

Miért?

Ha egy férfi elmenekül egy háborús övezetből, akkor arra azt mondják, hogy hogy hagyhatta otthon a feleségét, gyerekeit, meg miért nem harcol otthon a hazájáért (ha férfi vagy, háborúban az a morálisan elfogadható cselekedet, ha meghalsz.) Ha nő menekül el, akkor jajj szegény mennyit bánthatták, segíteni kell neki.

Miért?

Négyszer annyi férfi lesz öngyilkos, mint nő, és a függőségek előfordulási gyakorisága is többszörös. Márpedig senki nem jókedvéből lesz öngyilkos, vagy szerfüggő. Mégsem látsz semmi nagyobb volumenű kampányt vagy programot, amelyik a férfiak lelki világával foglalkozna.

Miért?

És hogy a nőknek nehezebb elhelyezkedni? Hány olyan álláshirdetés van, melyik kifejezetten női munkaerőt keres? Sok. És amelyik kifejezetten férfit? Olyan nem nagyon. Azt mondd meg, milyen különleges tulajdonsága van egy nőnek, hogy jobb pl. ruhabolti eladó legyen, mint egy férfi? Mit nem tud a férfi teljesíteni?

És akkor még nem beszéltem arról a töménytelen mennyiségű kapcsolaton belüli lelki erőszakról, megalázásról, zsarolásról, hisztiről, amit a környezetemben látok a heteroszexuális kapcsolatokban a nők részéről.

Na ezért örülök, hogy meleg vagyok.

nov. 23. 20:09
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
83%
Itt van kérdés is?
nov. 23. 20:25
 2/23 anonim ***** válasza:
77%

Mi ez a sok hülyeség? Úgy beszélsz a férfiak ellen, mintha nem az lennél. Oké, hogy buzerátor vagy, szerinted egy sorozásnál ezt ki fogja megkérdezni? Visznek is golyófogónak.

Vagy ha rád néz egy másik ember, ugyanúgy egy férfit fog látni, és akként is kezelni, és nem azt latolgatja, hogy vajon hány fasz járt már a seggedben.

nov. 23. 20:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én annak nem örülök, hogy ember vagyok. Inkább lennék macska..
nov. 23. 20:47
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Végigolvastam az egész agymenést. A végére én is eljutottam arra a szintre, hogy szerintem is jobb, hogy meleg vagy. Én is örülök neki, hogy annak születtél. Az egész világnak jobb ez így.
nov. 23. 20:50
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy örülsz annak, hogy meleg vagy, de emellett férfi is vagy. Egy meleg férfi. Tehát az általad vázolt dolgok, mint férfire, rád is vonatkoznak, hiába szeretsz férfiakkal szexelni.
nov. 23. 20:52
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
A helyzet ezzel szemben az, hogy tökmindegy, hogy férfi vagy nő, vagy, az élet mindenhogy szívás. Férfiaknál alkoholizmus, magas öngyilkosság, szívproblémák, prosztatarák, hajléktalanság, megfelelni a hímsovén társadalmi normáknak, nőknél menstruációs görcsök, terhesség, férfiak általi zaklatás, nemi erőszak, kihordani egy gyereket, férfiak általi zaklatások, ha több kapcsolatod volt prostinak lehordanak stb...
nov. 23. 20:55
 7/23 anonim válasza:
92%

Igen, én nem örülök, hogy meleg vagy

Meleg és hímsoviniszta.

Én nekem ne mondja senki hogy fúj homofób vagyok, mert nem vagyok. Csak nem értem mi a célod ezzel a "kérdéssel"

Megváltod a világot vagy mi?

nov. 23. 21:01
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
Én sajnálom hogy egyáltalán megszülettél
nov. 23. 21:24
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőt gyerekkorában vagy verték, vagy kellet volna. Csupán azért írt ennyi f*szságot mert a valóságban a kutyát nem érdekli a véleménye. Itt legalább kiírhatta magából mert beszéd közben vagy otthagyták volna a felénél vagy szájbaverik...

Szánom a kérdezőt hogy ennyire gyász és semmitérő az élete

nov. 23. 21:42
 10/23 Jani Belucci ***** válasza:
83%
Megtaláltuk Andrew Tate egyetlen meleg nézőjét.
nov. 23. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!