Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az, ami miatt örültök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami miatt örültök, hogy melegnek születtetek, amiért hálásak vagytok, amiben egyébként nem lett volna részetek?

Figyelt kérdés

nov. 21. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én annak örülök, hogy ezzel mentesülök egy csomó hülyeség alól ami jelen van a heterók világában. Gondolok itt olyan dolgokra mint a nemi szerepek, kinek feladata a főzés, takarítás, gyereknevelés, kinek a szerelés, nehéz tárgyak cipelése, kinél gáz a sok partner, kinél pedig büszkeség, kinek kell kezdeményezni ismerkedéskor, kell elhívnia randira, fizetni a rendelést, ajándékot venni, kinek kell ügyelni a külsejére, kinél elég ha csak egy fokkal szebb az ördögnél, kinek szabad kimutatnia az érzelmeit, kinek kell elfojtania és keménynek, erősnek látszania mindig és a többi és a többi. Egyáltalán nem hiányoznának ezek. Örülök, hogy kimaradok ezekből.
nov. 21. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Végtelenül örülök,hogy nők semmilyen formában nincsenek az életemben. A családi börtönről nem is beszélve. Látom magam körül,milyen családok,kapcsolatok vannak. Na ebből nem kérek, köszönöm !

Mondjuk a meleg kapcsolatokban is vannak érdekesek, de azokat lehet kezelni :)

És melegként egyrészt felvállaltam magam mindig, másrészt pedig megélhettem az érzelmeimet maradéktalanul, amikor kapcsolatban éltem.Illetve olyan párjaim voltak szerencsére, akik igényelték ezt és maguk is adtak bőven, amiért mindegyiknek utólag is hálás vagyok !

nov. 21. 19:39
 3/3 oldboys73 ***** válasza:
76%
Én későn jöttem rá vagy lehet a megfelelési kényszer miatt soká tartott az elfogadás. Voltam házas de nem működött szex, minden egy rémálom volt. A női hisztit elviselni, soha többé. Most már csak is fiút keresek társnak, csak az elvesztegetett időt sajnálom.
tegnapelőtt 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!