Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami miatt örültök, hogy melegnek születtetek, amiért hálásak vagytok, amiben egyébként nem lett volna részetek?
Jelenleg csak az jut eszembe, hogy sok társadalmi elvárás meg fog szűnni felém (amint coming outolok). Pl ha gyereket szeretnék majd vállalni, azt biztosra fogom tudni, hogy azt én akarom és nem egy háttérből jövő nyomás az oka.
23/f
Ha muszály mondani valamit akkor talán az hogy mikor már túlsok ideje nyomtam el ezt magamban egy idő után már sok volt és muszály volt őszintének lennem magamhoz. Ez pedig rá kényszerített hogy más dolgokban is őszinte tudjak lenni magammal vagy legalábbis hogy megpróbáljam.
"funfact": az ösztönös válasz az lett volna kérdésre hogy
azért mert így tetszhetnek lányok, mivel mikor elösször bevallottam magamnak gyakran kerültem egy fura ödög körbe:
mi van ha mégse vagyok meleg? -->jaj ne akor nem tetszhetnek lányok--> ha lányokat akarok szeretni és frusztál hogy nem tehetem meleg vagyok-->de mi van ha még sem?-->...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!