Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az, ami miatt örültök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami miatt örültök, hogy melegnek születtetek, amiért hálásak vagytok, amiben egyébként nem lett volna részetek?

Figyelt kérdés

#meleg #LMBTQ #Ringo Starr.
2022. dec. 17. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Azt hogy jobban megismertem önmagamat, más férfiakat, jobban felvállalom az érzéseimet. Ha nem jövök rá, hogy meleg vagyok akkor szerintem elég régimódi, begyöpösödött lennék.
2022. dec. 17. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg csak az jut eszembe, hogy sok társadalmi elvárás meg fog szűnni felém (amint coming outolok). Pl ha gyereket szeretnék majd vállalni, azt biztosra fogom tudni, hogy azt én akarom és nem egy háttérből jövő nyomás az oka.

23/f

2022. dec. 17. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszály mondani valamit akkor talán az hogy mikor már túlsok ideje nyomtam el ezt magamban egy idő után már sok volt és muszály volt őszintének lennem magamhoz. Ez pedig rá kényszerített hogy más dolgokban is őszinte tudjak lenni magammal vagy legalábbis hogy megpróbáljam.

"funfact": az ösztönös válasz az lett volna kérdésre hogy

azért mert így tetszhetnek lányok, mivel mikor elösször bevallottam magamnak gyakran kerültem egy fura ödög körbe:

mi van ha mégse vagyok meleg? -->jaj ne akor nem tetszhetnek lányok--> ha lányokat akarok szeretni és frusztál hogy nem tehetem meleg vagyok-->de mi van ha még sem?-->...

2022. dec. 18. 01:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy kicsi, tipikusan keleti felfogású faluban születtem, ahol a melegségem már bőven megmutatkozott általános iskolában is, ebből kifolyólag pedig kaptam bántást is rendesen. Ez a bántás volt a fő oka annak, hogy már kb 11 éves koromban tudtam, hogy én nem akarok abban a közegben maradni, erre pedig a legegyszerűbb "mód" az volt, ha tanulok és felvesznek egy "elit" középiskolába. (Mert azért nagy általánosságban nem az értelmes, jó tanulók bántottak, ez gondolom nem lep meg senkit.) Mivel barátom sem volt, ezért az internet volt az a hely, ahova menekülni tudtam, ahol akkoriban ilyen témában még zero magyar tartalom volt elérhető, ami miatt az angol is gyorsan rámragadt. Összességében őszintén gondolom azt, hogy ha heterónak születek, akkor fele ennyit sem értenék a világ működéséből és fele ennyit sem láttam volna belőle, arról nem is beszélve, hogy nem olyan életszínvonalon élnék, amilyenen most.
2022. dec. 18. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érvényesek rám a társadalmi elvárások. Kifejtem. Egy heteroszexuális férfi felé megvannak az elvárások (lehet tagadni de mindenki tudja hogy vannak) mind a többi férfi mind a nők felől, hogy milyen zenét hallgasson, hogy öltözködjön, hogy viselkedjen, mi legyen a munkája, milyen legyen a testalkata, érdeklődési köre és személyisége. Tehát, hogy milyen egy "FÉRFI", van egy "standard". Na ez a "standard" repül nálam a szemetesbe azzal, hogy meleg vagyok. Ha ahhoz van kedvem, hallgathatok "csajosabbnak titulált" zenéket is "büntetlenül", rajonghatok bárkiért nyugodtan, egy buliban úgy táncolhatok ahogy akarok, (nem szoktam rázni a p*csámat, de ha akarnám még az is mehetne, jobban elengedhetem magam), lehetek vékony és nem kigyúrt, barátkozhatok lányokkal ha akarok, nem muszáj domináns személyiségnek meg lovagnak lennem, néha egy kis hiszti is belefér (azért inkább ne :D), megélhetem az érzéseimet (legyen az egy elérzékenyülés miatti sírás vagy egy jó dolog miatti örömujjongás) anélkül hogy bárki "férfiatlannak, b*zisnak nevezne. Olyan munkakörben dolgozok ahol akarok, szerethetek vásárolni járni, kérhetek segítséget vagy beismerhetem hogy valami "egyedül nem megy" és ezt ki is mondhatom. A kinézetemen nem látszik egyáltalán hogy meleg lennék, mély hangom van, vékonyságom ellenére nem vagyok feminim megjelenésű meg félős sem, szeretem a focit (nem a magyart), tehát vannak férfias tulajdonságaim, viszont elég érzelmes típus vagyok, van hogy szükségem van támogatásra annak ellenére hogy jó nagy szám van ,többet foglalkozok a kinézetemmel mint egy átlagférfi meg többet is költök pl ruhára meg egészséges kajára, fodrász, kozmetikus... Na ezek inkább nőiesebb szokások amik miatt már ferde szemmel néznének rám sokan, ha hetero lennék. A nőket nem akarom felszedni tehát nem izgat mit gondol a férfiasságomról, a többi férfi meg ha tudja hogy "mi a helyzet" velem akkor csak legyint hogy "áhh tudod b*zi, vagy "jaa hát tudod ő ilyen mert..." és ennyi. Ha egy hetero pasas csinálná ezeket, mind a többi nő mind a férfitársai felől jönne a piszkálódás az iskolában, haveri körben, munkahelyen. "Mivan ember beb*zultál?,"Minden oké, ha érted hogy értem?" és társai. Nálam ez nincs. Én sosem szerettem volna gyereket, tudatos gyermektelen vagyok és leszek, és ezt megtehetem anélkül hogy bárki szörnyülködne, mert ez az "alap". Ha nem meleg lennék már menne a hüledezés akár a család vagy a külvilág részéről hogy hát miaz hogy nem, és miért nem, és majd 50 évesen mi lesz, és megint jönne, hogy tudat alatt kevésbé tartanak emiatt "férfinek". (A gyereket nem vállaló nőkkel szerintem ugyanez van, kevésbé tartják őket sokan nőnek) Bocsi, ha hosszú lett, de gondoltam mindenre kitérek.
2022. dec. 19. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!