Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretem ha szó szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem ha szó szerint véresre ba..nak, más is van így?

Figyelt kérdés
Csak alkami szexekben volt részem, párkapcsolatot sosem akartam, nem is fogok akarni. Imádom ha egy idegennek kiszolgáltatom magam, imádom hogy tárgyként kezel a másik, aztán otthagy mint egy ringyót. A fétisem a nagyon durva erőszakos szex, amikor az aktív olyan durván s..be durrant, hogy minimálisan vérzek is tőle. Ettől akkorát élvezek, hogy volt hogy a saját számba spricceltem. Csak óvszerrel engedem a szexet, és csak idegeneknek. Mások is vannak úgy, mint én?
nov. 16. 15:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem! De nyugodtan hidd hogy szűz vagyok, de megbizonyosodhatsz róla hogy nem. Írj privit és adok egy helyet, időpontot, ahol kipróbálhatsz. Feltéve ha elég erős a farkad. Na mered? Vagy csak a pofád nagy, a farkad meg icipici erőtlen? Rajtad múlik.
nov. 18. 19:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak fisttől volt enyhe vérzésem
nov. 19. 07:08
 13/17 A kérdező kommentje:
12 azt is szeretem, de a nagy erővel való dugást jobban.
nov. 19. 08:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13# én mindkettőt imádom
nov. 19. 09:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Találkozzunk!
nov. 19. 11:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Benne vagyok 15#
nov. 19. 13:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Írj privit. Bp-n élek.
nov. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!