Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik szerint monogámnak lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint monogámnak lenni gáz/rossz dolog, megindokolnátok miért gondoljátok így?

Figyelt kérdés

Többször is neveztek már prűd monogám, unalmas embernek az oldalon a nézeteim miatt de őszintén szólva nem értem miért kezelik közületek ilyen sokan a monogámiát mint ha az egy rossz dolog volna.

Abban bízom hogy vannak köztetek olyanok akik szintúgy elítélik ezt az életvitelt és meg is tudják értelmesen indokolni az álláspontukat.

2021. jún. 12. 01:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Azért, mert jó össze-vissza kefélgetni mindenkivel.
2021. jún. 12. 02:00
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

Miért kéne elítélni bármit is?

Te azért nyafogsz, mert téged elítélnek, prűdnek neveznek, de eközben te jogosan elítélheted a nem monogám embereket?

Szerintem ha 2 ember önszántából, fizikai vagy lelki nyomás nélkül dönt arról, hogy hogyan akar élni, akkor az az ő dolguk, semmi elítélendő nincs sem abban, ha monogám kapcsolatban élnek, sem abban, ha nyitott kapcsolatban. Amíg egyezik az akaratuk, addig azt csinálnak, ami nekik jó.

Te se ítéld el azokat, akik máshogy gondolkodnak és akkor te sem fogsz ilyen radikális megjegyzéseket kapni, miszerint prűd vagy. Ha támadsz, várható, hogy visszatámadnak. Márpedig a megfogalmazásod támadó hatást kelt

N

2021. jún. 12. 02:10
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Azt ugye nem tudjuk, hogy miért mondják rád?! 🤷🏼‍♂️ Így nehéz lesz párhuzamot húzni.....
2021. jún. 12. 07:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Csak hogy gyakorin nem kell támadni azért hogy támadjanak.

Látod most sem írtam semmit arról hogy elítélnék bármit is, még is azt feltételezed hogy én vagyok az agresszor.

2021. jún. 12. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

Én nem hiszek a monogámiában, mert szerintem az egy felvett/kényszerített viselkedési forma!

Az ember a természeti adottságait tekintve poligám.

Képtelen lennék hosszabb távon valakihez hűséges lenni csak azért, hogy erkölcsösnek látszódjak. És nem is várom el senkitől a testi hűséget!

2021. jún. 12. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

#4: te miről beszélsz?:D

'Abban bízom hogy vannak köztetek olyanok akik szintúgy elítélik ezt az életvitelt'

Gyakorlatilag kijelentetted, hogy te elítéled a nem monogám párokat, sőt felhívtál másokat is, hogy jelentkezzenek, hogy többen gyűljetek össze

Ha nem fogod fel, hogy miket írsz, akkor az a te problémád és akkor ne csodálkozz, ha belédállnak.

Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok nyitott kapcsolat párti. De ennek ellenére persze le lettem pontozva, mert normális választ írtam, de a sok frusztrált ember nem tudja feldolgozni a problémáit, ahogy te sem.

Eleve azt se értem mit érdekel az téged, hogy egy random internetes oldalon anonim felhasználók miket mondanak rólad. Ha ezen te ennyire felhúzod magad, nem lehetsz túl intelligens ember..

2021. jún. 12. 13:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha nem emelnéd ki ezt az egymondatot a szövegkörnyezetéből és elolvasnád az azt megelőzőbekezdést akkor rájönnél hogy nem magamrólbeszéltemhanem más felhasználókról.

2021. jún. 12. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
#1 válaszoló vagyok, miért lettem lepontozva? Talán nincs igazam? Azok szerint akiknek monogámnak lenni szar dolog, azok nem bírnak uralkodni az ösztöneiken, miszerint ha valaki vonzó, azzal dugni kell.
2021. jún. 12. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Itt elég érdekes, de mindenki le van pontozva 😁😁😁🤭🤭🤭

Ezt pontozzátok le. 😁😁

2021. jún. 13. 07:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk #5-öt nem tudom miért pontozták le, ő volt az egyetlen akinek a válaszát eddig kifejezetten hasznosnak mondhatnám
2021. jún. 13. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!