Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ha szó szerint véresre ba..nak, más is van így?
Figyelt kérdés
Csak alkami szexekben volt részem, párkapcsolatot sosem akartam, nem is fogok akarni. Imádom ha egy idegennek kiszolgáltatom magam, imádom hogy tárgyként kezel a másik, aztán otthagy mint egy ringyót. A fétisem a nagyon durva erőszakos szex, amikor az aktív olyan durván s..be durrant, hogy minimálisan vérzek is tőle. Ettől akkorát élvezek, hogy volt hogy a saját számba spricceltem. Csak óvszerrel engedem a szexet, és csak idegeneknek. Mások is vannak úgy, mint én?nov. 16. 15:17
1/17 anonim válasza:
Szeretem ha keményen megbasznak de nem alkalmizom csak a párommal élvezem
2/17 A kérdező kommentje:
Értem. Én meg nem tudok nem is akarok kötődni senkihrz sem. Szeretem a ringyó életmódot.
nov. 16. 15:25
3/17 anonim válasza:
Én is szeretem, de azért van egy határ
4/17 A kérdező kommentje:
Nálam nincs. 😉
nov. 16. 15:58
6/17 A kérdező kommentje:
Nem a méret a lényeg, hanem az erő!
nov. 16. 16:26
8/17 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, annyival, hogy én nyitott vagyok kapcsolatra, és inkább azt keresek. Az számomra is egy mámorító érzés, mikor izomból tolnak, és úgy elintéznek, hogy a nevemet se bírjam kinyökögni utána. Volt egyszer olyan, hogy annyira durván megb**ztak, hogy szabit kellett kivennem, mert még órákkal később is remegtem. Életem egyik legjobb szexe volt.
9/17 A kérdező kommentje:
7-es igen. Sikosító, minden nélkül szárazon, tövig.
nov. 16. 21:35
10/17 anonim válasza:
Kamus
Szárazon tövig erőből
Te szűz vagy 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!