Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott ( Már aki hordani szokta ezeket.) farmer nadrágban
vagy Kantáros nadrágban merevedésed lenni?
A kérdező szavazást indított:
10 szavazat
Minden nadrágban szokott lenni merevedésem. A boxer sokat tompít rajta, hogy ne látszódjon annyira.
Kiszoktam verni, de akkor már nincs rajtam nadrág.
Nem tudom hogy jön ide, de 17cm mereven.
nov. 13. 16:42
2/10 A kérdező kommentje:
1# Köszönöm hogy válaszóltál...
Kantárosat nem hordok de farmerba felszokott állni . Pl ha kocsiba vagy buszon ülök random merevedésem is van.
nov. 13. 17:07
4/10 A kérdező kommentje:
2# Köszönöm hogy válaszóltál te is.
gyakran vagyok kantárosban és szokott merevedésem lenni.
nov. 14. 08:33
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszókat és a szavazóknak is..
Mivel eléggé kedvelem a farmerokat, és a látványt is, ha egy helyes srácon szépen feszül, kiemelve mindent, amit kell, igen, szokott lenni merevedésem farmerban. :) Sőt, nagyon is izgat, ha mindkettőnk merevedik farmerban, és így dörgölőzünk egymáshoz.
nov. 14. 22:51
Szokott merevedésem lenni kantáros gatyában, akkor is ha kantáros gatyás csajjal talizok, mivel nekem ruhafétis, elélvezni is szoktam kantáros gatyában.
nov. 28. 23:18
Esetemben ez azért könnyen tudna feltűnő lenni, évek óta ha farmer nadrágot veszek fel azt mindig ön magában alatta nincs semmi boxer alsó nélkül hordom, farmernak van egy vastagsága ami valamennyire fed, de mivel boxer nélkül hordom így közvetlenül a farkam belül hozzá ér így nyugalmi állapotban is látszódik minimálisan a formálya, ebben az esetben szerencsére ritkán van ilyenkor merevedésem, vannak kantáros farmer nadrág szettem hozzá való dzseki, jó idő van, akor ott pl sehol semmi nincs, fel veszem a farmer dzsekit, csupasz felső testemre után a kantáros farmer, szabadon lazán boxer nélkül, így kantárokat kívülre rá csatolom a dzsekire, így ebben az esetben ful meztelen vagyok az egybe farmer alatt, kantárokat farmerba így van rajtam, így is ki rajzolódik enyhén a formálya.
dec. 2. 23:13
Mindennapos, hogy miközben ülök a székben, elkezdek fantáziálgatni. Ilyenkor merevedik, lüktet a farmerban, és ahogy az próbálná leszorítani, egyre inkább felizgató érzés. Megesik, hogy el is sülök, szóval vigyázni kell.
Hogy mennyire tud felállni? Nyilván teljesen nem, de azért valamennyire. Esetleg hosszában a combom mellé jól megnyúlni van lehetősége, csak ágaskodni nem. Persze ez függ attól, melyik farmer van rajtam. Amelyik erősebb anyag, vagy nagyon feszül rajtam, abban nem igazán fog tudni állni. Van, amelyikben jobban fel tud, viszont ha meg túl sok a hely, lazábbak, akkor meg pont nincs az a feszítő érzés, ami tovább izgassa. Általában elég passzos farmerokat hordok, és eléggé combos is vagyok bele, szóval nincs sok hely. Nekem olyan kantáros nincsen, így arról nem tudok nyilatkozni, legfeljebb ha valaki kölcsönadna egyszer próbára, mert nem tervezem a beszerzését.
dec. 8. 19:45
További kérdések: