Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bele szeretem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szeretem a legjobb barátomba mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Van egy legjobb barátom. Már nagyon régóta barátok vagyunk viszont én egy ideje már többet érez iránta mint barátság . Ez ébresztett rá hogy meleg vagyok. Viszont én úgy gondoltam hogy hetero eddig. Mindig barátnői voltak.

Ez eddig titokban tartottam .

Pár hete voltunk egy házibuliba együtt .

Kicsit többet ittunk mint kellet volna.

Én részegen szerelmet vallottam neki. Először nem reagált rá semmit mentünk tovább egész este úgy mintha meg se történt volna .

Buli után haza kísért mint mindig. Szinte mindig öleléssel köszönünk el egymástól. Viszont amikor öleltem volna meg ő kezdeményezet egy csókot. Látszott rajta hogy kicsit meg viselte.

Most pedig úgy teszünk mintha meg se történt volna . Nem változott olyan mértékben a barátságunk mint reméltem hogy ezután fog . Csupán kissé távolság tartó lett. Ugyan úgy találkozunk meg beszélünk de ami eddig normális volt például ölelés puszi meg ilyenek teljesen meg szűntek .

Viszont nem hajlandó meg beszélni a dolgokat mindig hárít .

Úgy érzem ez a kis vallomás meg ami utána történt fog közénk állni . Nagyon zavar .

Viszont nem akarom el veszíteni mint barátot ha már több nem lehet belőle . Mit tegyek ?

Én meg szeretném vele beszélni de nem hagyja .

Az én részemről az érzések nem változtak az ő részéről nem tudom .

Lehetséges lenne hogy viszont szeret és ezért hárít mivel nem akarja még magának se be ismerni ?

tegnap 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

"Bele szeretem a legjobb barátomba mit tegyek ?"

--> Ez a kérdés vicc egy 10 évestől vagy tényleg komoly?

Lehet, hogy most nagyon bunkó leszek és bárki elásna akár élő állapotomban is, de első körben vegyél egy helyesírási szabályzatot, s tanulj meg abból írni, légy szíves!

Megvenni sem kell, megkerestem neked, ingyér':

[link]

vagy

[link]

Innentől már úgy tehettek, "mintha meg se történt volna", s csodálkozhattok azon is, hogy ez már az iskolában nem esett meg veletek.

Az érzésekről érdemes volna a másik felet is megkérdezned, erről senki más nem fog tudni nyilatkozni ezen az oldalon.

Kb. 12 éves koromban - tankönyvként - kaptam meg A magyar helyesírás szabályai című könyvet. Nem mondom, hogy hasznosabb olvasmány volt, mint a Tüskevár, az Egri csillagok vagy a Tóték, de ez a négy könyv is sokat lendít nemcsak az olvasó helyesírásán, hanem a nyelvi gondolkodásán is.

A lelki életetekbe meg hadd' ne szóljunk már bele.

Jótanács: OLVASS, ne telózz, ne zombizz az utcán!

tegnap 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Sajna csak az idő segít…
tegnap 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ő kezdeményezett csókot az azért elég erős jel szerintem.

Persze lehet, hogy ő nem fogadta még el magát. Én várnék a helyedben emiatt mert lehet, hogy lesz belőle még valami.

tegnap 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a csókkal kipróbálta magát és nem tetszett neki..
tegnap 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!