Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg tényleg ennyire sz*rkava...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg tényleg ennyire sz*rkavaróak?

Figyelt kérdés

Tartja a mondás "egyszer minden f*sz összeér"

Valóban valósak ezek a tapasztalataim? Tehát ismerkedésnél nem csak a tapasztalat megosztása, hanem mások kibeszélése, profil mutatás történik meg. Esetleg egy közös munkahelynél kizárt, hogy az egyik ne tegyen a másik alá.

Sajnos utóbbi tapasztalat.

tegnapelőtt 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Igen!

Olyanok mint a csótány. Úgy élnek, hogy az ne lásson napvilágot. Tisztelet a kivételnek

tegnapelőtt 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Nem beszélek ki senkit. Amikor a volt párjaimról kérdeznek engem, arra is az a válaszom, hogy remek emberek, akikkel nem illettünk össze. És így is van, remek emberek. Egyébként meg kisebb gondom is nagyobb annál, hogy egy harmadik, kívül álló fél mit (nem) csinál.

Jó, én a másik véglet vagyok, annyira nem érdekelnek az emberek, hogy mellkaskompressziót is teljesen nyugodt lelkiállapotban csináltam, és mikor nem sikerült a mentősöknek sem visszahozni, akkor vállat vontam és elszívtam egy cigit. Szóval nagyon nehéz elérni, hogy valaki a legkisebb mértékben is érdekeljen. Viszont ha érdekel, akkor jobb őt békén hagyni, mert nem vagyok könnyű ellenség.

tegnapelőtt 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedésnél sosem szidtam exeket, hiszen az,hogy nem illettünk össze,az közös gond volt. Egyébként mindegyik jó kinézetű,kedves és jó ember volt,csak éppen nem volt közös az utunk.

Profilokat sosem mutatnék másnak,mint ahogy emailt,telefont,egyebet sem adok ki senkinek. Max akkor mondanék véleményt,ha lehúzós, vagy veszélyes illetőről tudnék.Azt is csak mások megvédése miatt.

Munkahelyen pedig általában mindenki mindenkit kibeszél a háta mögött és sokan irigységből,nyomulásból alátesznek egymásnak.Ez nem a melegek sajátsága, csak meg kell nézni pl a 40 feletti nőket, milyenek tudnak lenni egymással.

Tényleg megéri úgy élni,hogy másokat is hagyjunk élni, illetve ne tegyük másnak, amit magunknak sem szeretnénk. Mindkettő sablonosnak hangzik, de megéri megtartani.

tegnap 06:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Exek szidása és munkahelyi kibeszélés ugyan úgy jellemzőek a heterókra is, nem kell homofóbkodni xd
tegnap 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ha kibeszélik kivel mi volt nem azt jelenti hogy mindenképpen rosszat mondanak. Legalábbis szerintem. Én is ajánlottam már nagy farkút annak aki arra vágyik pl.
tegnap 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem azon múlik hogy valaki meleg vagy nem…
tegnap 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

Bár igaz volna a fent említett mondás, miszerint "egyszer minden f*sz összeér"!

Lehetne az egyik az enyimi?

tegnap 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!