Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sracok, szoktatok szemelyesen talalkozni olyan sracokkal, akik nem hajlandoak kepet kuldeni magukrol?
Talalkozas elott nyilvan kerek kepet, lehetoleg frisset, mert volt olyan aki elkuldott magarol egy 5 eves kepet 💀
Viszont ha elotte 2 hetig beszelgetunk es szimpatikus szemelyisegre, addig nem kotelezo, de talakozas elott azert mar illik szerintem
Semmiféleképpen nem találkoznék.
Azt megértem, ha valaki nem szeretné, hogy bárki lássa, ezért nincs profilképe, de azt, hogy privátban nem hajlandó képet mutatni… Nem tolerálom az ilyet.
Intimet nem akar cserélni vagy küldeni oké, semmi gond engem se izgat.
Profil fotó-telefonszám csere nélkül nem találkozok senkivel és még előtte telefonon beszélgetni kicsit.
Miért?
Aki rutinos ezt már mind tudja meg tanította rá az élet.
Mindenben képesek hazudni manapság, ez a legkevesebb kritérium hogy elinduljak.
És bőven van kiből válogassak,
Nem hogy egy MUJA férfivel kezdjek.
Sosem kértem képet és tőlem sem kért senki.Nemhogy intimet,de másfélét sem.
Élőben, kép nélküli találkozásból két párkapcsolatom lett (több éves) illetve nagyon jól induló és több alkalmas, szinte egész napos baráti program.
A kép egy pillanat, egy ember pedig nem egy pillanatból áll.
És igen, a megelőző írogatás alatt sok minden kiderül és átjön. Kezdve a stílussal, a helyesírással !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!