Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sracok, szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sracok, szoktatok szemelyesen talalkozni olyan sracokkal, akik nem hajlandoak kepet kuldeni magukrol?

Figyelt kérdés
Legyen akar randi vagy csak szexkapcsolat. Jelen esetben forumos ismerkedesnel tortent ez, de akar rahuzhatjuk a kep nelkuli profilokra is tarskeresokben, ahol a user nem hajlando kepet kuldeni magarol, de ugyanakkor szivesen talalkozna veled.

nov. 11. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
8assal egyetértek. Az írásból, stílusból sok minden kiderül, persze azt is megértem, ha valaki nem szeretne küldeni. A kamera amúgy is torzít meg nem mindenki olyan fotót küld, ami a valóságot prezentálja. A telefonszám kérés találkozás előtt szerintem nagyon túlzás, ebbe nem sok mindenki menne bele szerintem. Az már a ló túloldala és ez sem zárja ki azt, hogy hazudjon a másik fél. Ha valaki nem szívesen küld, ott nagy a valószínűsége, hogy nem kamu az ember. Ha valaki küld és küldesz te is, meg sem jelenik a találkán, törli magát, a kép is kamu volt szerintem több az ilyen.
nov. 11. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kettesre: höhhöhhöh, nagyon nem ismered a személyiségzavarosok pöcegödrét!
nov. 11. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcasra: szintén nem ismered a pöcegödröt és óriási szerencséd van.
nov. 11. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Főleg úgy, hogy én képpel ismerkedek, s úgy ír rám, hogy bejövök neki. Évek és a tapasztalat azért megtanított arra, hogy ha valaki nem akar küldeni képet ott valami nem kerek. Kapcsolatban van, hazudik a koráról, nem vonzó egyáltalán és társai. Ha pedig annyira fél, akkor esélytelen még egy futó kalandnál is, hiszen ilyenkor nem a fizikai örömszerzésről fog szólni a dolog, hanem arról, hogy ki ne derüljön.

tegnapelőtt 00:29
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen
tegnapelőtt 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!