Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexeltetek roma sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek roma sráccal?

Figyelt kérdés
Milyenek voltak? Aktív vagy passzív srác volt? Hol ismerted meg? Velem sajna nem jönnek semelyik társkeresőn szembe.
tegnapelőtt 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Az állatok szintjén vannak.
tegnapelőtt 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Soha
tegnap 00:56
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Igen és nagyon jó volt
tegnap 05:31
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
roma vagyok sokan izgulnak rám
tegnap 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
4'es Hány éves vagy?
tegnap 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak szoptam egy roma srácot, akit neten - asszem Badoo - ismertem meg. Mivel egyikunknek se volt helye abban a pillanatban, ezert egy bevasarlokopont WC-ben szoptam le - tudom nagyon gusztusos. De megerte, mert nagyon megszopatott es imadtam minden pillanatat. Atlagos, kb. 16-17 centis es nagyon szőrös farka volt.
tegnap 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!