Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így ronda vagyok?
Sziasztok, 22 éves vagyok és azon gondolkodom, hogy OF-account-ot csinálok magamnak, de van egy problémám.
Én világ életemben rondának tartottam magam, annyira hogy nem is barátkoztam másokkal soha, mert minding szégyelyem a kinézetem.
184 cm magas vagyok és régebben túlsúlyos voltam, de már lementem 155 kg-ról 88 kg-ra és tervezem, hogy 60-ig nem állok meg.
Az arcom az emberek szerint szép/helyes, hogy most lefogytam, de csak átlagosnak gondolom magam.
Ami a testem illeti.... Van egy kis, de nem sok laza bôröm és valahogy a combjaim elég vastagok. Ott picit tovább tart a fogyás.
Szerintetek így megéri az OF-be belevágni vagy nem?
Ha gondokjátok, küldhetek képet magamról, ha a leírás nem elég.
Búmer vagyok 43 évesen, bevallom, de sehogy sem találtam meg azt, hogy mi is az az "OF-account", amit csinálni szeretnél.
Valami fogyásos honlap?
Az OF-re különben annyit találtam, hogy "on fire". Ez az instagrammban jelent valami pluszt?
Szerintem nem kéne lefogynod 60 kilóra, ha tényleg 184 cm magas vagy, mert akkor már tényleg zörögni fog minden csontod. A 88 kiló több, mint elegendő ehhez a magassághoz - mondja ezt egy fent leírt búmer, aki 123 kg-ról fogyott 80-ra, aztán 10 év alatt visszahízott 107 kg-ra.
Ha senkinek nem tetszenél mégse, akkor írj nyugodtan, egye fene a kor- és súlykülönbséget! :-D
Szívesen, 12-es, csak nem találom a fényképezőgépemet.
Pill.
184 centivel 60 kg?? Na az lenne a borzalmas....
anorexia gyanús
Csak arcképekből nem lehet megítélni.
De a 184-60 kombóval nem érdemes, az tuti. Csontvázakat a múzeumban nézeget az ember.
Nem tudom hogy működik az of de fektess be 1 hónapra valót és max el buksz egy kisebb összeget.
Ha nő vagy és van olyan lehetőség higy arcnélkül akkor azt válazdd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!