Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így ronda vagyok?
Sziasztok, 22 éves vagyok és azon gondolkodom, hogy OF-account-ot csinálok magamnak, de van egy problémám.
Én világ életemben rondának tartottam magam, annyira hogy nem is barátkoztam másokkal soha, mert minding szégyelyem a kinézetem.
184 cm magas vagyok és régebben túlsúlyos voltam, de már lementem 155 kg-ról 88 kg-ra és tervezem, hogy 60-ig nem állok meg.
Az arcom az emberek szerint szép/helyes, hogy most lefogytam, de csak átlagosnak gondolom magam.
Ami a testem illeti.... Van egy kis, de nem sok laza bôröm és valahogy a combjaim elég vastagok. Ott picit tovább tart a fogyás.
Szerintetek így megéri az OF-be belevágni vagy nem?
Ha gondokjátok, küldhetek képet magamról, ha a leírás nem elég.
184 cm mellé 60-ig akarsz lemenni?? Azért túlzásokba ne ess.
Csak ennyit írtam, az OF része nem érdekel, nem érdekelnek a lusta, megélhetési k.rvák.
A magasságodhoz túl vékony lennél.
De ez látva érezhető inkább,bárkinél .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!