Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt élvezel el ha szopnak?
Figyelt kérdés
Sok a spermád?tegnapelőtt 18:10
1/11 anonim válasza:
Sokáig bírom. Sajna kevés srác bír élvezésig szopni pedig az a jó...
3/11 anonim válasza:
Nekem sokáig tart, és aztán csak úgy tudok elmenni ha kiverik nekem.
4/11 anonim válasza:
Ezt általában a feleségem dönti el.. :)
Elég jól tud sz . pni, ha akarja 5 perc alatt elmegyek, de ha akarja elhúzza 30 percig, hogy már könyörgök, hadd élvezzek el.
5/11 anonim válasza:
#4 Kategória...
Én nagyon sokáig szoktam bírni. Bár nem tudom mennyi is a sok. De olyan 20-30 perc tuti kell. Elég sok van.
7/11 anonim válasza:
Ha jól csinálják 2-3 perc.Rengeteg anyagom van 12-18 löket.Van aki nem is
bírja mind nyelni és kifolyik a szája szélén.
8/11 anonim válasza:
Én hamar elmegyek 2-3 perc és átlagos mennyiség.
9/11 anonim válasza:
Attól függ, mi a cél. Ha ki akarom élvezni, bírom sokáig.
De ha csak egy gyors kielégülés a cél, pár perc.
Bár a kedvencem, ha elsőre relatív hamar elélvezek és folytatjuk, ha jól szopnak, zsinórban 2-3x elélvezek.
10/11 anonim válasza:
#6, #7, #8, #9 Nyilván nem feltétlenül csak ennyin múlna, de amit egyenként leírtatok, szimpatikus. Tök jó lenne, ha lenne ilyen partnere(i)m, aki(ke)t szophatnék. Egyébként ha nekem csinálná valaki, én is hasonló lennék (hamar, de átlagos mennyiség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!