Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hamar élvezel el oráltól?
Figyelt kérdés
És hányat szoktál spriccelni általában?jan. 10. 09:31
1/13 anonim válasza:
Ha kanos vagyok eleve és jó hevesen szop a partner, akkor gyakran elég 2 perc is.
Ha nem vagyok úgy felizgulva vagy átlagosan csinálja, akkor van hogy 10-15perc.
A leggyorsabb kb. fél perc volt, de olyan bomba csaj volt, hogy már a puszta tudat hogy bekapta a farkam...biztos megvan nektek is az az érzés...! 😅
2/13 anonim válasza:
Oráltól megyek el a legnehezebben, ez 14 éves korom óta így van, am 10-12 spriccelek.
36/F
4/13 anonim válasza:
#3 Bocs, tényleg benéztem!
Egyébként biszex vagyok. 😁
5/13 A kérdező kommentje:
#1 na és sráccal mennyi?
jan. 10. 11:08
6/13 anonim válasza:
#5 Olyannal, aki érti a dolgát, 2-3 perc alatt simán eldurranok.
Tapasztalatlanabb szopogathatja akár negyedóráig is. Olyankor a végén kicsit meg.baszom a száját és az segít elélveznem! ;)
7/13 anonim válasza:
Még nem csinálták nekem, csak én csináltam másnak, szóval gondolom gyors lennék.
8/13 anonim válasza:
Nekem sráccal még sajna nem volt így nem tudom, de csajoknál sokáig szoktam bírni sajna.
9/13 anonim válasza:
Én kb 5perc és eldurranok....változó hány spricc jön
10/13 anonim válasza:
Változó, mikor hogy. 1...10 perc között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!