Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés amikor arca élvezel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés amikor arca élvezel?

Figyelt kérdés
Elsősorban aktív férfiak válaszát várom, de a passzívok is leírhatják, hogy nekik milyen érzés amikor oda kapják :)
2023. márc. 14. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Még csak lánnyal csináltam, de az isteni volt.

Egyszer majd fiúval is szeretném, aztán lenyalni róla :)

2023. márc. 15. 02:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgat. Csak szájba
2023. márc. 15. 06:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Klassz tud lenni, ha jó a partner és előtte a cumi is első osztályú volt. Izgató, ha más arcára spriccelek és ezt ő is láthatóan élvezi.

18 f a

2023. márc. 15. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó oda kapni. Egyszer le is fényképeztek így, igazából az is izgatna, hogy sok ilyen fotóm legyen magamról. :)

42f

2023. márc. 15. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Jobban szeretek popsiba élvezni
2023. márc. 15. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagyok. Őszintén szólva én egy jó szopás végén sokkal jobban szeretek mélyen, a passzív srác szájában elmenni. Az fizikailag szerintem semmihez sem hasonlítható, nagyon intenzív érzés, mind a két fél számára. Bizonyos szempontból még annál is intenzívebb és jobb, mint amikor dugás végén a fenekébe spriccelek.

Ettől függetlenül persze élveztem már arcra is párszor. Az akkor jó igazán, ha a passzív srác tényleg nagyon helyes, és csinos, nekem tetsző arca van, rövid hajjal, stb. Olyankor valahogy szívesen küldi rá az ember, meg szívesen nézem és célzom az arcát az élvezés közben is végig. :)

Amúgy ha már arcra ment, én szeretem, ha nem rohan lemosni rögtön, hanem magán hagyja utánais még egy darabig. Ez meg azért jó, mert kicsit perverz, meg látszik belőle, hogy őt is izgatja a szituáció nagyon. :)

2023. márc. 15. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Szájba izgat csak elmenni. :) Az a jó.
2023. márc. 15. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én passzív vagyok, de szeretek a pasim arcára élvezni, dominanciát éreztet velem. Nem minden passzív szubmisszív ám.
2023. márc. 16. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!